Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit tegyen egy lány ha nincs önbizalma az ismerkedéshez?
Néha úgy érzem van önbizalmam, én is kinézek valahogy, aztán megjelenik a közelemben egy nálam sokkal szebb lány, és elillan az egész.
Csúnyának érzem magam, és elkeseredek, hogy nem érek fel hozzá.
A férfiak ha levegőnek néznek egy másik lány mellett, azt érzem el kell tűnnöm onnan, senkinek nem is fogok kelleni soha.
Még a saját súlycsoportomban lévő lányokat is szebbnek látom mint magam. (45-47kg)
Szívesen beszélgetek fiúkkal, de ha bókolnak azt gondolom csak gúnyolódnak, vagy hazudnak hogy jobban érezzem magam.
Előző párkapcsolatomban sem hittem el soha a fiúnak, amikor azt mondta, hogy szép vagyok és tökéletes. (Nem emiatt lett vége.)
Hogyan kezeljem ezeket a helyzeteket, amikor nálam szebb lányt látok?
Hogyan reagáljak rá, ha valaki azt mondja xy milyen szép?
Hogyan építsek fel valós önbizalmat?
Kezdésnek ne a külsőd legyen az egyetlen értéked, ami meghatároz.
Mindig lesz szebb, férfias példával élve - hosszabb, vastagabb.
Mérd fel a belső, személyiségedben lelhető erősségeidet és koncentrálj rájuk.
A külső megjelenés csak egy szempont a sok közül.
Ha egy nő nem kifejezetten ronda, de kedves, jólelkű, meg tud hallgatni másokat ...... és még számos jó tulajdonsággal rendelkezik, akkor a férfiak döntő többségének teljesen megfelelő.
Az csak egy ostoba mítosz, hogy a férfiaknak a külső olyan nagyon számít. Annyira számít, hogy ne legyen ronda a nő. Ezen felül van némi ízlésbeli különbség férfi és férfi között. De már ez is áthidalható, ha a belsőd meg olyan, amilyet szeretne.
külsőd nélkül nem fogok tudni válaszolni.
De egy tanács, ami úgy általában igaz: foss rá, kinek mi az akármi. Akarsz valamit/valakit? Szerezd meg. Ne azt nézd, hogy xy mit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!