Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőkre miért nem használják soha az incel szót?
Az átlag PUA-k ál-tenyérjósolnak, a hétköznapi pasi abszolút nem ért a témához, én meg tudok olvasni kicsit pl. a Vénusz dombból, fejből.
Ki van akkor magasabb szinten? Nekem van tudásom!
Tudom, de nekem azért kell a diploma. Magasabb szintre visz.
41 Ahhha
Elobb itt peldaloztal, hogy a pua mua nem a nok, hanem a sajat fejlodes miatt jo, erre a nok miatt csinalsz valamit, meghogy hulyitsd oket :D
Szerintem hanyagoljuk ezt a temat, nagyon gaz, eltertunk a kerdestol.
Te szándékosan kiforgatod a szavaimat?
Abban semmi rossz nincs, ha a nők ösztönöznek valamire. Az, hogy miattuk kezdtem el foglalkozni a spiritualitással, - meg massal foglalkozni - kicsit sem baj, mert bővebb lett a látóköröm. Egy másik példával élve: azért is mentem vissza az iskolába, mert ösztönöztek a tudósok, akiknek olvastam a könyveit (pl. Richard Dawkins).
Ha odafigyelek mások ösztönzésére, és tanulok valamit, az nem baj, ha abból jól jövök ki!
De ha belemegyek valami hülyeségbe a CSAK a nők miatt, és feladom az elveimet - pl. hogy iszom le magam hulla részegre, mert az menőőő - akkor gyökérnek lehet nevezni.
Más az pozitív ösztönzés, amiből jól jövök ki, és más az, amikor valaki a nők miatt egy csicska lesz!
#49: Pedig ha te is olvastad és értelmezted volna, akkor emlékeznél, hogy ő maga is leírta, hogy mennyire irracionális, hogy a nagy, díszes farktollú pávakakas lassabban tud repülni és jobban felkelti a ragadozók figyelmét, mégis olyan csavaros logikából alakult ki ez az evolúciósan stabil stratégia, hogy a legéleterősebb pávák ANNAK ELLENÉRE élik túl és tudnak szaporodni, hogy sokkal nagyobb veszélyben vannak, mint a kevésbé nagy és kevésbé díszes farktollú társaik. És sokkal nagyobb erőkifejtés is kell, hogy akkora farktollazattal repülni tudjanak. Ez pedig imponál a tojóknak.
Szóval szép dolog a racionalitás, de nem mindig korrelál az ösztönökkel. Sőt! Ha így lenne, akkor kevés hülye venne magának luxusautót, helyette a bankszámláján lévő összeggel csajozna. A nőket nem az árcédula indítja be, hanem az életérzés. Ezért tudnak a cigányok is kamu cuccokkal rajoskodni. Mert a saját szintjüknek tökéletesen el tudják adni magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!