Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randin meddig vársz, hogy odaérjen a másik, ha nem jelentkezik előtte?
Figyelt kérdés
2020. nov. 12. 20:09
1/10 Noren1989 válasza:
10perc. Sosem vàrtam randin nőkre.
2/10 anonim válasza:
10 perc. Mai világban, ahol mindenkinek zsebében a telefon bunkóság ennél tovább váratni.
4/10 anonim válasza:
Jaj, hadd meséljem a saját sztorim.
Első randi, kávézó. Azt viszont elfelejtettük megbeszélni, hogy a kávézó előtt találkozzunk, vagy bent, így én kinn várakoztam, ő pedig bent, mert korábban ért oda. Közben folyamatosan beszélgettünk messengeren valami másról, így eszembe se jutott, hogy ne jönne el. 20 perc után kérdezte meg, hogy amúgy mikor érek oda? Én meg nyilván nem értettem, és visszakérdeztem, hogy "én már itt vagyok, te hol vagy?"
És ekkor jött a megvilágosodás :DD
Szóval tanulság, ne legyetek olyan szigorúak a késéssel, mert lehet, hogy csak félreértés áll a háttérben
5/10 Noren1989 válasza:
#4, ezért szoktam megmondani az asztal szàmàt, ahol vàrom 😂😅
6/10 anonim válasza:
5, igen, ezek után már én is biztosra megyek :'D
7/10 anonim válasza:
#4: ebben nincs sok tanulság, mert nem szó nélkül váratott.
8/10 A kérdező kommentje:
max annyi, hogy érdemes kommunikálni :D
2020. nov. 12. 21:33
9/10 anonim válasza:
"Szóval tanulság, ne legyetek olyan szigorúak a késéssel, mert lehet, hogy csak félreértés áll a háttérben"
Oké, csak ti kontaktban voltatok.
10/10 anonim válasza:
1percet se egy pali nem ér annyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!