Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csinalják egyes nem annyira jol kereso foglalkozasu ferfiak (pl szoc munkas, koztisztviselok, tanarok, tuzoltok, rendorok, buszsoforok) h mindig talalnak csinos, ertelmes nőt maguknak?
Egy diplomás kisasszony egy munkás pasival akinek egészen más dolgok a fontosak nyilván nem lesz közös kapcsolat.
Szerinted...
Nalunk a családban tobb ellenpélda is van. Es nem fel évet jartunk kategoria, hanem az 5-50+ eve házasok tipus.
Nekem pl. a közös érdeklődés, és akár a hasonló végzettség igen fontos egy kapcsolatban. Ezért hamarabb jövök össze pl. egy muzeológussal vagy levéltárossal (mint köztisztviselők), mint mondjuk egy mérnökkel.
Van több mérnök haverom, nem leszólni akartam senkit, de párkapcsolatban nekem fontos, hogy beállítottság, érdeklődés szintén is passzoljunk.
Egyébként még a kérdésre válaszolva:
1. nem minden nőnél elsődleges szempont a pénz
2. ha valakinek a munkája hivatás, az eleve ad egy tartást, pluszt, még akkor is, ha szinte minimálbért kap. A szoc.munkás, a tanár, a tűzoltó, a rendőr lehetnek hivatások sokaknál, akik csinálják.
Szerintem azért mert hiába nem vagytok hajlandóak elhinni vannak olyan nők akiknek az a fontos,hogy maga az ember milyen és mennyire működik köztük a dolog és nem a foglalkozásuk alapján döntik el.
Sose hallottam olyat még egy lánytól sem,hogy ismerkedik egy sráccal aki szimpatikus neki és amikor megtudja,hogy buszsofőr akkor inkább kikosarazza.:D
Alapból szerintem egy normális nő nem gold digger. Szóval úgy találnak normális,szép nőt ,hogy azoknál próbálkoznak és nem azoknál akik a pénzre mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!