Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csinalják egyes nem annyira jol kereso foglalkozasu ferfiak (pl szoc munkas, koztisztviselok, tanarok, tuzoltok, rendorok, buszsoforok) h mindig talalnak csinos, ertelmes nőt maguknak?
A bankárok is elegáns öltönybe vannak, udvariasak, úriember módjára válaszolnak, és ugye az öltöny is egy vonzó opció a nők nagy többségének, csak hát én mégis azt mondom bármennyire is bejön valaki, és ez oda vissza ható először jó ha megnézed magát az embert a természetes közegébe, ahol igazán otthon érzi magát, magyarán ismerd meg utána érezd a bejövést. Szóval az ember természetes közegébe mutatja meg igazán milyen ember, lehet vonzó a szemnek és udvarias is, ha mondjuk valójában az ellentéte akkor később előbb utóbb csak a csalódás van azon nőknek akiket vonzott az elegancia és a ruha, de ez éppúgy fordítva is igaz.
A nettó bér amit meg írtál, manapság jó bér. Szóval valaki még annyit se keres.
Azt akartam írni, hogy nem feltétlen a pénztárcája miatt választja a bankárt, vagy a mérnököt, valószínűleg mert így harmónikus a párkapcsolatuk.
Egy diplomás kisasszony egy munkás pasival akinek egészen más dolgok a fontosak nyilván nem lesz közös kapcsolat.
Itt igazából az egyfele nézésről van szó. De amúgy csak a különbséget próbáltam mutatni. De vannak nagyon intelligens munkás emberek is, akik hétköznap nem leharcolt ruhában sétálnak és biztos Shakespeart olvasnak, mert imádnak színházba járni, vagy egyetemi szintű a tudásuk, mert szinte elolvasták az egész könyvesbolto. hehe Lsd. Good will hunting. Bár ez is ritka mint a fehér holló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!