Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tudják, hogy csak olyan férfival járnának, aki nagyon tetszik nekik. Akkor miért idegesíti őket, ha a férfiak csak igazán szép lányt akarnak barátnőnek?
Figyelt kérdés
2020. nov. 11. 21:32
1/7 anonim válasza:
Nem beteges már egy kicsit ez a fújtatás?
2/7 anonim válasza:
Engem nem idegesít. Eleve olyan párt szeretnék, aki engem igazán szépnek tart. Innentől eleve már-már elvárásom, hogy magának tetsző barátnőt keressen.
Minden egészséges lelkű, önbizalmú ember olyan társat keres akivel szívesen van együtt.
3/7 anonim válasza:
Ez nem igaz, a nőket nem érdekli annyiraa külső, mint a férfiakat
4/7 anonim válasza:
Szerintem egyedül az a probléma, amikor a szép nőknél sikertelen pasas itt reklamál, hogy neki miért nem JUT szép barátnő.
5/7 anonim válasza:
"Ez nem igaz, a nőket nem érdekli annyiraa külső, mint a férfiakat"
Volt egy teszt amiben erre ment ki a téma, hogy a férfiakat érdekli jobban a külső. A férfiak beismerik, hogy fontos nekik a külső a nők pedig tagadják pedig talán még jobban számít nekik mint a férfiaknak:D
6/7 anonim válasza:
Engem nem idegesít, csak ne gyertek ide sírni, hogy nem kelletek a gyönyörű, fiatal bombanőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!