Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40 és 50 év közötti szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 és 50 év közötti szingli nők! Kelletek-e még a férfiaknak?

Figyelt kérdés

2020. nov. 11. 20:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
34%
Az a baj, nem minden a sport, a jó öltözködés, az igényesség (jó haj, parfüm, stb). Ha a genetikád olyan, hogy 40 éveden táskásak a szemeid, ha férfiknt kopaszodsz (mint a legtöbb 40 es), szemeid szomorúak, pedig semmi okod rá, akkor bizony 50 nek fogsz kinézni és hiába fogsz gyúrni napi 2 órát, futni, arcpakolásra járni, armanit felvenni, akkor is 50 évesnek fognak tekinteni. Én ilyen vagyok 38 éves férfiként, 48 nak néznek arcilag )megereszekdett arcbőr-hiába a sport és egészséges kaja ha ilyen a genetikád+ hajam sem sok van már). Persze testileg meg 30 nak, amikor 120 kilóval nyomok fekve. Csak az a gond, hogy a nők 99% a beteg és arc alapján szelektál.
2020. nov. 11. 20:46
 12/18 anonim ***** válasza:
83%
11-es, aranyos, hogy megszólítva érezted magad egy nőknek szóló kérdésnél :).
2020. nov. 11. 20:49
 13/18 anonim ***** válasza:
90%
Tök mindegy, hogy megszólítva éreztem-e magamat, a lényeg ugyanaz és rá lehet a nőkre is vetíteni.
2020. nov. 11. 21:00
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám 56 évesen vált el apámtól és 58 évesen költözött össze a mostani párjával. A fickó normális, diplomás, van egy velem egyidős fia, jólszituáltak, rendesek. A fickó mellett anyának csomó vendége próbálta csapni a szelet (szabászaton dolgozik, sok elegáns, idősebb férfi jár arra öltönyt, stb varratni). Voltak köztük lepukkadt alkoholisták és megszállottak is, de azért akadt néhány igazán szép fogás. Szülinapjain, névnapjain olyan szép csokrokat szokott kapni... Nem minden a kor és nem minden a külső. Anyukám hihetetlenül kedves és jófej ember, van egy kisugárzása, amit megértek, hogy sokan vonzónak találnak.

Ez alapján jókat röhögök a 30-as nőket temető kérdéseken. Anyám lánya vagyok, nem kell aggódnom még vagy 40 évig.

2020. nov. 11. 21:19
 15/18 anonim ***** válasza:
38%

Hidd el, hogy mikor a strandon a tinedzserlanyok segge csikosabb es tobb mint fele narancsborubb, mint en, ez nem orommel tolt el. Megijeszt, hogy beloluk mi lesz az en koromban.

Ja, mi volt a kerdes?

2020. nov. 12. 00:28
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Még csak 30 leszek, nem kellek, sosem kellettem, nyilván ez később is így lesz. Ezzel szemben vannak az említett korosztályból is ismerőseim, akikről tudható, hogy ha egyedülállók lennének, nem sokáig maradnának azok.

Nem (annyira) korfüggő tehát a dolog, hanem igenis a kinézeten múlik. Annak is azon a részén, ami genetika, mert hiába a sok befektetett energia, idő és pénz, sz*rból bizony nem lehet várat építeni. Én is anyám lánya vagyok, hogy egy előttem válaszolót idézzek, apám sem volt egy matyóhímzés, de miután ő megszabadult tőle (ami érthető, kinek kell egy ilyen "nyomi" nő egy életre), csak még rosszabbak jutottak neki, több éves egyedüllétek után. Nem, nem azért, mert nem tudott jól választani, hanem mert nem volt miből, azaz kiből, az egész életét egyedül tölteni pedig nem mindenkinek opció.

2020. nov. 12. 06:00
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Kalácsotsütni, újságotkihordani még a grenik is jók.
2020. nov. 12. 07:20
 18/18 anonim ***** válasza:
37%
Mivel nem vagyok szingli, de látszatházasságban élek, azt nem tudom megítélni, komolyra kellenék-e. Szexre ha akarnám, minden nap mással szexelnék csak innen gyakoriról, de a valóságban is ezt tapasztalom, ha nyitok, ha másra nem is, szexre simán bevállalnának. Mondjuk közelebb vagyok a 40-hez, mint az 50-hez.
2020. nov. 12. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!