Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még olyan nő egyáltalán,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan nő egyáltalán, aki csak úgy random szereti a szexet (nem k.rva) és nem csak olyannal hajlandó csinálni, aki később a gyerekei apja lenne? Olvastam többször is olyat, hogy egyéjszakásra is csak olyannal hajlandó lefeküdni, aki akár a ...

Figyelt kérdés
akár a gyerekei apja lehetne, pedig pontosan tudják, hogy az adott jópasik 99%-a aki ilyen egyéjszakás típus, hogy csak szexre megy és másnap már meg sem akarja ismerni az adott nőt. És sokszor hallottam, hogy azért ment bele az adott nő rögtön első este (már ez eléggé gusztustalan a szememben), hogy egyszer hátha a párja lesz, pedig szíve mélyén tudja, hogy soha de soha nem lesz az. Mégis belemegy...Tehát van olyan, hogy csak azért szexel, mert csak vonzódik a pasihoz, de nem akar majd vele családot?
2020. nov. 8. 14:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem, amúgy viccet félretéve, nem jó dolog, ha nem szexelsz. Nem is lehet ugyanakkor félelemben élni, csak okosan megválasztani a megfelelő védekezési módszert!:)
2020. nov. 8. 15:24
 12/19 anonim ***** válasza:
29%

"A nők családot attól akadnak akit 10-15 ével azelőtt luzernak tartottak."

Később is ugyanakkora lúzernek tartják azokat a férfiakat, csak egy idő után nincs más választásuk, mint beletörődni, hogy mást (jobbat) nem tudnak megfogni. Nőként alkalmi szexre akármilyen jó pasit megkaphatsz, de komoly kapcsolatra, házasságra csak a saját ligádban lévő lúzernek tartott férfiak jönnek reálisan számításba. A férfiak, akik házasodni készülnek és családot szeretnének alapítani, nem árt, ha ezzel tisztában vannak.

2020. nov. 8. 16:15
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

"nem jó dolog, ha nem szexelsz"

Én sem viccelek, mikor azt mondom, hogy nekem jó.

2020. nov. 8. 16:38
 14/19 anonim ***** válasza:
oké a te dolgod
2020. nov. 8. 16:39
 15/19 anonim ***** válasza:
Van ilyen nő, de akkor is legtöbb esetben szükség van némi ismerkedésre, minimális vonzalomra. Én pl. sosem tudnék lefeküdni olyan emberrel, akit a legkevésbé sem ismerek és mégannyira sem vonz.
2020. nov. 8. 17:48
 16/19 anonim ***** válasza:
Van. Csak ha nem jó nő, akkor levegőnek van nézve, még arra sem kell. Jó vicc, hogy egy nő akárkit megkaphat szexre, bár így lenne...
2020. nov. 8. 18:35
 17/19 anonim ***** válasza:

Én nem tudom értelmezni a kérdést.. Mármint tudom, de hülyeség.

Nyilván egy éjszakásra a nők is a jobbképűeket választják, ahogy írod.(Nehéz máshogy amikor még nem is ismered úgy a másikat). De ennek mi köze a "gyereki apja" típusnak? legutolsó dolog ami ilyenkor eszembe jutna komolytalan szexnél, az az hogy lehet ő lesz a gyerekeim apja.. És szerintem sokan vagyunk így.

Ráadásul ahogy írod, a "gyerekeim apja típus" és a "jó pasi a bulikáról" az qrvára nem egy és ugyanaz.. Ezért nem is értem a kérdést.

2020. nov. 8. 21:56
 18/19 anonim ***** válasza:
Tehát ahogy nálatok férfiaknál is, úgy általában a nőknél is mások a szempontok komolytalan ismerkedés, és potenciális párkapcsolat szempontjából.
2020. nov. 8. 21:57
 19/19 A kérdező kommentje:
Na meg ezen az oldalon rengeteg ferfi van, aki nőnek allitja be magát.
2020. nov. 9. 07:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!