Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan nő egyáltalán, aki csak úgy random szereti a szexet (nem k.rva) és nem csak olyannal hajlandó csinálni, aki később a gyerekei apja lenne? Olvastam többször is olyat, hogy egyéjszakásra is csak olyannal hajlandó lefeküdni, aki akár a ...
"A nők családot attól akadnak akit 10-15 ével azelőtt luzernak tartottak."
Később is ugyanakkora lúzernek tartják azokat a férfiakat, csak egy idő után nincs más választásuk, mint beletörődni, hogy mást (jobbat) nem tudnak megfogni. Nőként alkalmi szexre akármilyen jó pasit megkaphatsz, de komoly kapcsolatra, házasságra csak a saját ligádban lévő lúzernek tartott férfiak jönnek reálisan számításba. A férfiak, akik házasodni készülnek és családot szeretnének alapítani, nem árt, ha ezzel tisztában vannak.
"nem jó dolog, ha nem szexelsz"
Én sem viccelek, mikor azt mondom, hogy nekem jó.
Én nem tudom értelmezni a kérdést.. Mármint tudom, de hülyeség.
Nyilván egy éjszakásra a nők is a jobbképűeket választják, ahogy írod.(Nehéz máshogy amikor még nem is ismered úgy a másikat). De ennek mi köze a "gyereki apja" típusnak? legutolsó dolog ami ilyenkor eszembe jutna komolytalan szexnél, az az hogy lehet ő lesz a gyerekeim apja.. És szerintem sokan vagyunk így.
Ráadásul ahogy írod, a "gyerekeim apja típus" és a "jó pasi a bulikáról" az qrvára nem egy és ugyanaz.. Ezért nem is értem a kérdést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!