Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit szólnátok hozzá, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá, ha a lány, akivel ismerkedtek, elmondaná, hogy bipoláris, de szed gyógyszereket, illetve vagdosta a combját, és megmaradt a nyoma?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki, hogy minden stimmel, nagyon sokat beszélünk, sokat vagyunk együtt, többször is összebújva együtt aludtunk (de nem volt semmi több). Lassan haladunk, de úgy érzem, hogy tényleg komolyat szeretne, nem csak megdugni.

Csak én se nagyon merek lépni, mert féltem magamtól. Félek elmondani neki ezt. Megpróbálhatnám eltitkolni, de igazából szeretnék őszinte lenni vele, úgyhogy szerintem nemsokára el kéne mondanom neki. Kedvesnek, empatikusnak és megértőnek ismertem meg, de így se merem.

2020. nov. 5. 17:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Vagy elmenekülnek vagy olyan könnyen megdugható kis semminek fognak gondolni, ha felfeded nőként, hogy ezzel küzdesz. A vágásokról meg annyit, hogy majd jönnek a kérdések, hogy akkor miért is nem szeretnéd, ha jól elfenekelne vagy fojtogatna közben, hiszen te szereted ha fáj.... szóval... eh
2020. nov. 8. 18:54
 12/12 anonim ***** válasza:
A jó isten mentsen meg tőled minden pasit
2020. dec. 29. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!