Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi idő után lettetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után lettetek szerelmesek a párotokba? Vagy még azelőtt, mielőtt összejöttetek volna?

Figyelt kérdés

2020. nov. 2. 23:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
76%
Kb. 2-3 hónapig "ismerkedtünk" exemmel. Ő jött oda hozzám (csajként) és utána próbáltuk összehozni a dolgot. Volt, hogy ő akarta jobban a dolgot volt, hogy én. Aztán valahogy mégis úgy döntöttünk, hogy "együtt leszünk". Akkor szerettem belé igazán, de mondhatom, hogy kb. inkább fél év után, mikor gyakrabban tudtunk találkozni. Mikor összejöttünk én másik városban laktam sé max 2 hetente találkoztunk.
2020. nov. 3. 10:02
 12/13 anonim ***** válasza:
Az elején csak nagyon tetszett, de nem tudtam még, mit akarok, ugyvoltam vele, hogy élvezzük és majd kiderül. Pár hét után lettem nagyon szerelmes, 1 év után eljegyzett. :)
2020. nov. 3. 13:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Előtte, értelemszerűen. Máskülönben minek jöttünk volna össze? :D
2020. nov. 3. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!