Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Összejönnétek egy alacsony, vékony, krónikus beteg pasival?
# 12
Azért egy vékony pasi fordított nemekkel nem egy súlyos, morbid szinten elhízott nőnek felel meg, hol élünk már. :D
Amúgy azért mondtam, hogy kevés info, mert én pl. eredetileg nem vagyok oda az alacsony férfiakért, de volt egy csoporttársam egyetemen, aki velem egymagas kb. (+- 1-2 centi, nehéz megállapítani), vékony, de mégis jó a teste (nem kigyúrt), mert jók az arányai és arcra iszonyú helyes, mellé pedig egy nagyon rendes, tevékeny srác iszonyú jó humorral. Van párom, akit szeretek, baromira tetszik, és minden téren megfelel, de ezen a srácon láttam, hogy ha szingli lennék, simán bele tudnék zúgni.
Szóval ennyi info alapján még akár jó pasi is lehet.
Álszentek vagytok. Ha a külcsín a kérdés, akkor az a kérdés. Miért ne lehetne erre rákérdezni? Miért kell belekeverni minden mást, ha ez a kérdés?
Úgy csináltok, mintha ez nem lenne mindenkinek egy fontos szempont. :D
Sőt úgy tesztek mintha nem lennétek sokkal rosszabbak, mint a kérdező.
Ugyanis a szavazás arányából kiderül, hogy a gyakorin az átlag az az átlag feletti. :D
A külső letagadhatatlanul fontos és lehet róla külön is beszélni, ennyitől önmagában senkit nem lesz felszínes... . Ch.
#12: Azért osztályoztam, mert az emberi érzékenységre akartam rátapintani, hogy ki az, aki reálisan méri önmagát. De nem kellett csalódnom, mindenki átlag felettinek gondolja magát itt a gyk-n. :D Vagy simán csak top lányok írnak ide.
Na mind1, szóval ostoba az, aki nem hajlandó belőni a kategóriát. Én is megmondom magamról: átlag alatti alkatú, de picivel átlag feletti arcú vagyok diplomával és balszerencsés betegséggel, amivel együtt tudok normálisan élni. Annyi, hogy sosem fogok tudni súlyzós edzést végezni, de gyógytornázok és próbálok toleráns/kedves lenni.
Én ia krónikus beteg vagyok és minden csak felfogás kérdése.
Nekem azt mondták a 20 évet sem élem meg, 40-50 kg voltam ,most 90 vagyok és a nagyrésze izom úgy, hogy egy gyógyíthatatlan betegségem van, ami most is kínoz.
15. Sok tényezőt tudsz magadról. Arc, magasság, testalkat, végzettség, anyagiak.
Csak valahogy a belsőt felejted el megemlíteni, amivel egy férfi óriási mértékben tud kompenzálni. Ha tökös, magabiztos, jó dumájú, vicces, kezdeményező típusú lennél, akkor így alacsony vékonyként is lennének körülötted nők.
Én átlagos vagyok külsőre (se nem feletti, se nem alatti), ha már csak és kizárólag a külső számít most. Kérdés, hogy az alacsony mit jelent: én 170 centi vagyok, nálam -5 centi simán belefér. De igazából, ha valaki személyiségre, intelligenciára, érzelmi intelligenciára nagyon toppon van, akkor az sem számít, hogy ennél is alacsonyabb.
A krónikus betegség más kérdés: attól függ, mi az. Van, ami belefér, van, ami nem. Viszont gyereket biztos nem vállalnék vele, ha öröklődik, és nagyon erősen kihat az életére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!