Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas lányokat nem hozza lázba egy magas férfi? Aki más dolgokat is fel tud mutatni még nyilván. Mitől nincs náluk sikerem?
Korábban nem érdekelt különösebben engem sem, de volt egyszer egy magas barátnőm (181 cm) pár éve pár évig és azóta rá vagyok kattanva a magas lányokra. Nem csak ez az ami számít nekem sem, de valamilyen leírhatatlan okból mégis bejön a nőkön a magasság, az mellett hogy praktikus is, mert nem kell annyit hajolgatnom. 194 cm vagyok, magas alatt a 175-185 körüli csajokra gondolok. 26 éves vagyok és a 20-25 éves lányok érdekelnek. Ott viszont eléggé azt látom, hogy a magas lányokat kevésbé izgatja a magasság. Hagy ne mondjam hogy azért olyan sok magas lány nincs, én is csak évente 3-4-gyel jutok el az ismerkedésig jó esetben és az még nem garancia semmire sajnos. A környezetemben is azt látom, hogy a fiatal magas lányoknak egyáltalán nincsen (hozzájuk képest) magas barátjuk, mintha ez a dolog nem érdekelné őket egyáltalán, vagy nem tudom. Egy csomó példát tudnék mondani a környezetemből, hogy magas csaj vele egy magas sráccal van, vagy akár tőle alacsonyabbal is.
Nem folytatom, mindig ilyen élmények érnek az utóbbi években. Ahogy az írásból is átjön, érzek keserűséget emiatt. Egyébként a visszajelzések és az egyéb sikerek alapján jó pasinak számítok, viszonylag könnyen találok barátnőt, szexet úgy általában. Csak pont azon lányok közül nem akar jó ideje eggyel sem összejönni semmi, amilyen típusra első sorban vágyom. Mi a baj? Mit tehetnék? Néha látok tőlem idősebb magas párokat (ahol a férfi 190 cm feletti, a nő pedig 175 feletti) és olyankor egyszerre fog el szomorúság és irigység.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!