Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Interneten megismerkedtem valakivel és tök jól csevegtünk beszéltünk hetekig, a végén már azt is mondta szeret, erre most eltűnt 3 napja nem válaszol semmire, be sem jelentkezik mintha bujkálna előlem, miért csinálja ezt?
Én vagyok a nő.
Azért egy nap egyszer lehetne írni valamit, pár másodperc az egész. Vajon mi történhetett?!
#30-as voltam...
Én egy 30F mérnök vagyok. Nem iszom nem dohányzom jó humorú beszédes érdeklődő átlag kinézet és a nagy könyv alapján szeretnék családot is.
Őőőő hát nem vagyunk egy kategóriában. Konkrétan arra célzok hogy én férfi vagyok ők meg nők. Egy férfi számára a párkeresés kb alsó hangon is 5-10-szer nehezebb mint egy nőnek azonos szinten.
Ismerkedési fáziban a 30 alatti nők mind passzivak szinte kivétel nélkül. Általános trend hogy gyűjtik a match-eket. Egő növelésre és instakövetőkre. Azért nem adnak választ mert olyanok mint a gyerekek egy csokigyárban.
Sokkal egyszerűbb nekik "ghost"-olni a másikat mint magyarázatot adni. Úgyis jön mindig egy újabb pasi. Egy átalos nő meg iszonyat rövid idő alatt képes 200-2000 mathcet gyűjteni. Ezért nem is vesződnek az ilyesmivel.
Ez időszakosan kiéget... Olyankor mindig tartok egy nagyobb szünetet. És ilyenkor alakul az ki mint ami nálad is van kedves kérdező.
Vannak csajok akikkel jól elbeszélgetek és lehet hogy tali is lenne a dologból de már az évek alatt annyi csalódás ért hogy már sokszor energiám sincs a nőkkel találkozni még ha ő maguk azt szeretnék is. Egyszerűen belefárad az ember az egészbe. Non stop csak a pasinak kell teperni a NŐ meg passzív szerepet tölt be... Hú de izgalmas...
Ha meg nagy kínok árán sikerül akkor most azért buszozzak 3 órát a következő nagyvárosba hogy meghívjak egy csajt ingyen kajára? Megetessem megitassam. Szórakoztassam mivel ő maguk képtelenek a egy rendes párbeszéd fentartására és legaprróbb hiba esetén tali után meg annyi... Nincs 2. esély... És ez rendszeresen előfordult már sokadik alkalommal. Hát persze hogy a pasik is bele tudnak fáradni a dologba...
Sok nőre már rá sem írok még ha match van akkor sem :D Max egy nagyobb szünet után amikor újra összeszedem magam XD
Non stop csak a pasinak kell teperni a NŐ meg passzív szerepet tölt be... Hú de izgalmas...
Kb annyiban merül ki a beszélgetés, hogy te félig meddig regényeket írsz (amikor még lelkes vagy), ő meg reagál mindegyikre 1-1 szóval: igen, nem, talán, lehet, majd meglátom, nem tudom, jól vagyok, Pesten lakok (hogy hol az titok), tanulok v dolgozok (hogy hol az titok), stb.
Meg nem csak dísznek vannak fent egóhercegnőt játszva éveken át...
kb 1% normális, a többi egózás miatt csinálja
"Kb annyiban merül ki a beszélgetés, hogy te félig meddig regényeket írsz (amikor még lelkes vagy), ő meg reagál mindegyikre 1-1 szóval: igen, nem, talán, lehet, majd meglátom, nem tudom, jól vagyok, Pesten lakok (hogy hol az titok), tanulok v dolgozok (hogy hol az titok), stb."
Kicsit eltértek a témától/ kérdéstől.
Elhiszem hogy olyan is megesik, de jelen esetben én vagyok a nő, és van egy férfi aki felszívódott, de a mai napig nem kaptam rá értelmes magyarázatot, sőt semmilyen magyarázatot hogy miért.
Ha chatelek valakivel, és regényeket írtuk oda és vissza, olyan ígéreteket mond, hogy durva, így szeret úgy szeret stb...
Ezek után eltűnik. Ugyanakkor látom FB-n szinte minden vackot megoszt, tehát ideje az van mint a tenger.
Nem értem miért nem kaptam ésszerű magyarázatot az eltűnésre, és ez nagyon nagyon aljas viselkedés.
Annyit tudok elképzelni, valószínűleg még illemből sem ír vissza, biztos nem érdeklem egyáltalán sem.
Furcsa világot élünk.
Ezek után nem is tudom... Talán ha lehozná a csillagokat az égről, haha irónia, talán akkor állnék vele szóba újra.
Tudom hogy van ideje mint a tenger, mindenre, yt videókat oszt meg, kommentel stb...
Egy hete még ,,halálosan,,
Szerelmes volt belém, és gyereket akart tőlem, komolyan!
Most, 1 percet nem szán rám az életéből.
Ha van valakije ha nem, ez egy hazug ember. És mostmár akármit is fog írni, nem érdekel többe mint írtam. Csak nagyon kíváncsi lennék a magyarázatra...
De először eszembe jutott, hogy valami nem stimmel.
Amikor már harmadszor írta
vagy mondta telefonon ezt a gyerek témát, erre utalt, akkor arra gondoltam biztos csak viccel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!