Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha már annyira nem vagyok fiatal (37) fèrfi, 8 ève nincs senkim (csak ronda nők lennènek rám, de èn atlagos fèrfi vagyok) ès már nagyon nem bírom elviselni az elutasítást?
Figyelt kérdés
Sokszor probalkozok, nekem tetszo 26+ eves nőknèl pl bevasarlokozpontokban, kvzokban, moziban, stb. De nincs semmi pozitiv. Már nagyon fáj a sok elutasitas (nincs depresszio ellen valami jo gyogyszer?). Nagyon sokszor kibukik ott belolem a düh, a harag es földig alázom a nőt, aki èppen elutasitott. Sírva rohannak el sokszor. Nem ilyen vagyok, nem tehetek rola, de nagyon fáj mar ez ennyi idosen. Szinte minden ismerosom mar házas, vagy regota kapcsolatban èl, csak en vagyok ennyire szerencsetlen.2020. okt. 28. 14:19
11/16 anonim válasza:
Egy 26+ éves nõ nem fogja végighallgatni a mûsorod a bevásárlóközpontban, fôleg nem fog sírni miatta, max a nevetéstõl.
12/16 anonim válasza:
Vannak itt sokkal rosszabb helyzetben lévők is, akiknek eszébe sem jutna megalázni egy amúgy kedves nőt, mert elutasított. Ha így bánsz velük, meg is érdemled.
13/16 anonim válasza:
Ha komoly kérdés lenne nem pontoztál volna le...
14/16 anonim válasza:
Ha nem kamu.
Akkor nem vagy átlagos hanem az alatti. És olyan nőt akarsz akivel nem egy ligában jatszol. Sose lesz siker.
15/16 anonim válasza:
Most mit bántjátok már a kérdezőt, így is kapott elég elutasítást de még rúgjatok bele :D Barmok. Baszki a férfiak sem robotok, hogy 1000 elutasítás után is ugyanolyan jó kedvűek. Persze ha egy lány lenne szomorú mert elutasították már jönnének a "vígasztaló" kommentek. Undorító
16/16 anonim válasza:
Férfiként írom, hogy nem kell próbálkozni minden 2. nőnél, és akkor nem lesz (annyi) elutasítás. Vagy mást kell mondani, hátha az a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!