Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az ilyen típusú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az ilyen típusú lányokból kevés?

Figyelt kérdés

Nekem az ilyen aranyos, kedves kinézetű lányok tetszenek, akiken látszik az hogy szolid, nem beképzelt, de még is szép formás alakja van. Hosszú egyenes barna haj és szem. 160-170 cm körüli (igaz én magas vagyok,de még is ők tetszenek).

Alig látok ilyen lányt, pedig ilyen barátnőt szeretnék. De kicsi az esélye hogy ilyen lányt találjak.

2020. okt. 24. 15:27
 1/6 anonim ***** válasza:
58%

Mert nem menő.

Alapból rengeteg nő lenne ilyen, de a nagyszájú, rondán beszélő, közönséges csajok a belevalók, egymás között követendő példák.

Aztán csodálkoznak, ha mellettük a pasijuk félreqr.

2020. okt. 24. 15:29
 2/6 anonim ***** válasza:
49%
Nem tudom, hány éves vagy, de ami nem tetszik 15-20 között menő. Később rájönnek a nők, hogy a kevesebb több (általában).
2020. okt. 24. 15:39
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Mindenféle lányból kevés van. A férfitöbblet világát éljük, főleg itt Magyarországon.
2020. okt. 24. 15:43
 4/6 Ollókezű Edward ***** válasza:
83%
Túl konkrét az elképzelésed, és azt sem tudjuk, hogy te mit tudsz nyújtani. Te is sportos alkat vagy kedves, helyes arccal?
2020. okt. 24. 15:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a férfi töbletet honnan szeditek állandóan? Nyiss meg bármilyen népessség statisztikát és látod, hogy a nőkből van több, de elenyésző százalékban. 50-50% a népesség aránya ...
2020. okt. 24. 15:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Telne rá?
2020. okt. 24. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!