Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van èrtelme erőlködni 35 èves (de jol karbantartott, nem elhizott) ferfikènt es ráirogatni facebookon ismerosok noi ismeroseire, esetleg ismerkedesi celzattal? Vagy törődjön bele az ember a maganyba?
Figyelt kérdés
Tarskereso kizarva, 5 evig voltam fennt, volt 3 baratnom onnan, de mind flúgos volt (hisztis, exèt bennem kereső, stb).2020. okt. 24. 10:16
11/15 anonim válasza:
Ha erölködésnek fogod fel akkor nem sok értelme van, de lazán kötetlenül lehet ismerkedni pl. csoportokat keresni, lehet társaságod általa és rögtön lehet ismerkedni, de nem "erölködve".
12/15 A kérdező kommentje:
Na igen, kell a közös pont, ami elinditja a beszelgetest
2020. okt. 24. 13:05
13/15 anonim válasza:
Közös hobbi körökben is lehet ismerkedni. A fészen több pasi is van fenn ilyen sütős -főzős, lakberendezős, utazásos csoportokban, vagy irodalom, könyvmolyok, testépítő, diétázó sőt betegség csoportok is vannak, tessék. Ha ott ráírsz egy nőre nem annyira gáz valamit kérdezni az adott témâban, nem erőltetett mint ahogy próbaltad.
14/15 anonim válasza:
Nekem is ment régen a facebookon az ismerkedés, igaz akkor is voltak bunkó lerázós nők, de legalább volt sikerélmény.
Most abszolút semmi. Sőt a facebook le is tiltott, mert túl sok nőre írtam rá és ellenkezik a szabályzattal, mert a szabályzat szerint csak azzal veheted fel ott a kapcsolatot akit ismersz a való életben. B@sszák meg magukat.
Beléptem 1000 féle csoportba, olyanokba amik érdekelnek. Ott sem volt siker, úgy hogy én feladtam. Úgy tűnik a nőket már kb lehetetlen elérni online. Marad a lottó effektus, hogy majd egyszer talán a való életben összefutsz valakivel aki bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!