Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni 35+ èves nők miert nem a sajat 38-42 eves korosztályukat preferaljak es miert csak a 25-29 èves pasikat akarják eszrevenni?
Kb ilyen lenne egy realitás, h kik illenek össze.
De nagyon sok 35+ éves pasit látok 25 éves nőkkel (tényleg, vagy 22 párat ismerek közvetlen baráti körből)
Mert anyakomplexusos kisfiúkat kereső, irányító típusú vérfeminista nők.
Megfigyeltem már ennél a kategóriánál, van néhány 20-on éves lány, de zömében okoskodó, vérfeminista idős nagysassztonyok vannak idefészkelve a szűzkisfiúk közé.
Érett férfiaktól fosnak, mert kapnának akkorát, hogy menet tekeredne a nyakukra...
Én is a nálam fiatalabb lányokat preferálnám. Viszont ha el vannak szállva, hedonisták, elitisták és észre se veszik az embert, akkor mégis mit csináljunk?
Én is jobban megtalálom a hangot érettebb nőkkel. Ők őszintén kíváncsiak ránk, mint emberekre, és nem az a lényeg, hogy milyen sluszkulcsod van, mennyit keresel, hanem a belső értékek. 30f
"Azt megjegyezném még, hogy ezerszer több a jól karbantartott érett nő, mint férfi." Jééézusom, te melyik bolygón élsz? Nézzél már szét a 35-45-ös kategóriában a nők között! Mondom: lazán legalább 5 évvel idősebbnek néz ki a 90%-uk. Atöbbség átlagos testalkatúnak mondja magát, de a valóság az hogy el van hízva. Ha randira kerül a sor, ugyancsak a többség értelmes, kétirányú kommunikációra alkalmatlan. Egy részük ultra nagyképű a semmire, ultra nagy elvárásaik vannak az ugyancsak semmire.
Folytatom. Aki egyedülálló, és 40 éves korára még nincs gyereke, attól menekülni kell, szó szerint. Aki meg elvált, azok nagyrésze meg pszichésen sérült. Tapasztalat, nem a haverom haverja olvasta valahol.
Én 45 vagyok, szóval egy aggastyán. Viszont még mindig van olyan külsőm, hogy a huszonéves korosztályból is találnék magamnak, és nem a futottak még kategóriából. Viszont nekem nem célom két generációnyi szakadékot átugrani, maradok a -5 évnél.
Persze, találnàl, de nem célod. Így megy ez.
Mesélj még.
Az átlag testalkat 30-40-es nők között, akik szültek is esetleg, nem az 50kg...
A hasonló korú férfiak nem szültek, nekik mi a magyarázatuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!