Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az itteni 35+ èves nők miert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni 35+ èves nők miert nem a sajat 38-42 eves korosztályukat preferaljak es miert csak a 25-29 èves pasikat akarják eszrevenni?

Figyelt kérdés
Szamtalan ilyen kerdest es valaszt olvastam itt, ahol a 35 eves kozepkoru nő nem akar tudomast venni a 30 feletti feefiakrol es erolteti magat rá a 20 on èves fiatalabb pasikra.
2020. okt. 24. 08:05
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
73%
Nálam szinte kizárt egy fiatalabb!
2020. okt. 24. 08:46
 12/30 anonim ***** válasza:
61%
Mert megtehetjük.
2020. okt. 24. 08:49
 13/30 A kérdező kommentje:

Kb ilyen lenne egy realitás, h kik illenek össze.

[link]

De nagyon sok 35+ éves pasit látok 25 éves nőkkel (tényleg, vagy 22 párat ismerek közvetlen baráti körből)

2020. okt. 24. 09:02
 14/30 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem is úgy van inkább hogy a fiatal férfiak futnak a korosabb nők után. Én is fiatalként (26 éves vagyok) jobban megtalálom a közös hangot a 35+os nőkkel, valahogy velük nem vagyok görcsös, ideges. Szerintem fordítva csak kalandból szeretne valamit egy 35+ os nő egy fiatal férfitól (a legtöbb esetben). Talán mert újra élné a fiatalságát, vagy ha az a fiatal férfi történetesen egy tesztoszterontól duzzadó adonisz akkor megkívánhatja, de akár az is lehet egy ok hogy anyáskodni szeretne
2020. okt. 24. 09:03
 15/30 anonim ***** válasza:
29%

Mert anyakomplexusos kisfiúkat kereső, irányító típusú vérfeminista nők.

Megfigyeltem már ennél a kategóriánál, van néhány 20-on éves lány, de zömében okoskodó, vérfeminista idős nagysassztonyok vannak idefészkelve a szűzkisfiúk közé.

Érett férfiaktól fosnak, mert kapnának akkorát, hogy menet tekeredne a nyakukra...

2020. okt. 24. 09:09
 16/30 A kérdező kommentje:
En csak azert mondom mert ismerosi koromben csak egy-ketto not ismerek aki fiatalabb ferfival van. Zömèben sajat vagy idosebb korosztallyal vannak egyutt.
2020. okt. 24. 09:12
 17/30 anonim ***** válasza:
42%

Én is a nálam fiatalabb lányokat preferálnám. Viszont ha el vannak szállva, hedonisták, elitisták és észre se veszik az embert, akkor mégis mit csináljunk?

Én is jobban megtalálom a hangot érettebb nőkkel. Ők őszintén kíváncsiak ránk, mint emberekre, és nem az a lényeg, hogy milyen sluszkulcsod van, mennyit keresel, hanem a belső értékek. 30f

2020. okt. 24. 09:41
 18/30 A kérdező kommentje:
Csak nekem 35 éves férfiknt nem nagyon megy más fiát, lányát nevelni, márpedig 30 feletti nagyítóval kell keresni a normális (vannak nők 30 felett, akiknek nincs, de 90%-uk defektes vagy ronda vagy karrierista) nőket, akiknek nincs gyereke.
2020. okt. 24. 09:51
 19/30 anonim ***** válasza:
29%

"Azt megjegyezném még, hogy ezerszer több a jól karbantartott érett nő, mint férfi." Jééézusom, te melyik bolygón élsz? Nézzél már szét a 35-45-ös kategóriában a nők között! Mondom: lazán legalább 5 évvel idősebbnek néz ki a 90%-uk. Atöbbség átlagos testalkatúnak mondja magát, de a valóság az hogy el van hízva. Ha randira kerül a sor, ugyancsak a többség értelmes, kétirányú kommunikációra alkalmatlan. Egy részük ultra nagyképű a semmire, ultra nagy elvárásaik vannak az ugyancsak semmire.

Folytatom. Aki egyedülálló, és 40 éves korára még nincs gyereke, attól menekülni kell, szó szerint. Aki meg elvált, azok nagyrésze meg pszichésen sérült. Tapasztalat, nem a haverom haverja olvasta valahol.

Én 45 vagyok, szóval egy aggastyán. Viszont még mindig van olyan külsőm, hogy a huszonéves korosztályból is találnék magamnak, és nem a futottak még kategóriából. Viszont nekem nem célom két generációnyi szakadékot átugrani, maradok a -5 évnél.

2020. okt. 24. 10:07
 20/30 anonim ***** válasza:
69%

Persze, találnàl, de nem célod. Így megy ez.

Mesélj még.

Az átlag testalkat 30-40-es nők között, akik szültek is esetleg, nem az 50kg...

A hasonló korú férfiak nem szültek, nekik mi a magyarázatuk?

2020. okt. 24. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!