Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nettó mennyi kell egy ilyen csajhoz? Milyen kategória.
Figyelt kérdés
Ha nekem egy ilyen kategóriájú csaj kell, nem elégszem meg egy szürke kisegérrel, akkor milyen kategóriát célozzak meg? (esetleg egyéb, kommentbe írhatjátok)
2020. okt. 23. 19:09
11/20 anonim válasza:
10. Intelligencia, érdekes személyiség, igényes külső, előny, ha sportolsz, de azt nem a csajok miatt kell, hanem a saját egészségedért, vagyis ez is igényesség kérdése. Persze lássa vonzónak az arcod, de ez igaz minden lányra, de minden fiúra is. Csak mondom, amikor azzal a csajjal összejöttem 2 műszakban dolgoztam gyárban, és nettó 150-et se kerestem, 2018-ban.
12/20 anonim válasza:
11.
azonos szoc kör és napi kontakt.
vagyis ahogy írtam,osztály-csoport társ.
ilyen 17-18 évesen mint a kisbuxa még para a többi opció.
aztán persze van egy kb 5% ebben a korosztályban akiknek nem para az idősebb pali.
13/20 anonim válasza:
Ehhez mindenképp PUA kell, másképp nem lesz meg
14/20 anonim válasza:
Nem értem ezt miért nekem írod, vagy mit akarsz vele mondani.
15/20 anonim válasza:
Talán mondjuk emberként kéne kezelni. És mellőzni a szexista kommenteket, mint "mennyi pénz kell hozzá" és társai.
16/20 anonim válasza:
15. Ja, aztán kiderül hogy mégiscsak kell hozzá valamennyi pénz, és nem is kevés, hogy szóba álljon veled, vagy hogy kapcsolatot akarjon tőled.
17/20 anonim válasza:
Nem látom ebben a lányban azt a nagy lökést, amitől magam mellé akarnám:) Nem tűnik túl bonyolultnak, de még szépnek sem túl szép.
18/20 anonim válasza:
C1 lovari nyelvvizsga.
36F incel
19/20 anonim válasza:
Jó lenne egy "csak a pénzedre hajtó" érdekember? Akkor meg azért sírnál hogy "brühühühű nem szeretnek őszinte szerelemmeeeeeeel jaaaaaj nekeeeeem"...
Keress munkalehetőséget Ausztriában, vásárold meg a státusz-szimbólumokat aztán próbálkozz, akkor talán végre valahára e kérdések zúdítása is abbamarad.
20/20 anonim válasza:
Átlagos csaj, nagy orr, kis mellek, még csak műtétek sem voltak. Milyen milliók??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!