Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az elmúlt évszázad történelmének egészét kellene figyelembe vennetek a nőkkel összefüggésben, akkor milyen véleményt alkotnátok?
1. Másoknak lehet van élete a gyakorin kívül, nem itt élnek, mint te (vagy én 😂), hogy 10 perc (!!) alatt reagáljanak valamit
2. Munkaszüneti nap van, most kelnek fel/reggeliznek
3. Én csak trollkodni járok a kérdéseid alá, szóval nem szoktam ezekre reagálni
4. Imádom, hogy van egyetlen egy ember, akinek véleménye beleillik a világképedbe, és ő igazságot mondott, azok az emberek, akik meg a való világban élnek, nem valami másik dimenzióban, ahol tömegével rabolják a nőket Magyarországról a migránsok, és emiatt férfitöbblet alakult ki, aminek következtében a maradék nők 10% férfi körül legyeskednek, és aki nem keres 1 millió nettót, annak nincs nője... Wait, de, van. Hogy lehet ez hmmmm
Tök örülök, ha este úgy fekszek le, hogy kaptam pénzt. Ezt hívják fizetésnek, és nagyon örülök annak is, hogy nőként dolgozhatok, tanulhatok, szavazhatok. Végre kizárólag az alapján választhatok párt, hogy kit szeretek. Ebben nincs semmi érdek.
Neked most az a bajod, hogy egy nő szabadon dönt, és nem adják-veszik, mint a lovat, hogy az veheti el, aki nagyobb vagyont tud villantani? Az fáj, hogy nem te vagy az egyedüli családfenntartó, nem tőleg függ a teljes család (feleséged, 4-5 gyereked, az idős szüleid és az anyósod, apósod, meg a kiskorú testvéreid)? Biztos nagyon jól kereshetsz.
Vagy rosszul értelmezem a problémád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!