Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 37 éves ember hol ismerkedjen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

37 éves ember hol ismerkedjen, ha nincsenek barátai?

Figyelt kérdés
Nincs lehetőségem mindenki foglalt szinte ahol élek. Neten próbálkozok.
2020. okt. 20. 14:37
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Normális kérdést tettem fel, de látszik milyen emberek vannak itt akik "temető, meg egyéb bunkó megjegyzéseket írnak, ez a szánalmas, mondjuk ez magyarorszag

☺️

2020. okt. 27. 14:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, látod? Máris írt neked egy meleg férfi. Szerintem használd ki. :D amúgy meg az idősek otthona jó hely, ott sok az özvegy néni.
2020. okt. 27. 15:25
 13/17 anonim ***** válasza:
Ne törődj itt a sok bunkóval,aki gúnyolódik. Én 42 évesen szedtem föl életem szerelmét aki 28 és 120km-el arréb lakott. Próbálkozz mindenhol:munkahely,ismerettségi kör,boltok...stb.Én is így kezdtem a válásom után,nekem se volt senki(barátom,család is kihalt...). Ha valaki szimpatikus beszélgess vele,kezdeményezz beszélgetést facebookon.Én egy országos munkahelyi facebook csoportban láttam meg a barátnőmet.Mindjárt megnéztem az adatlapját,valahogy éreztem,hogy ő nagyon bejön és mi adj isten egyedülálló volt. Ráírtam,hogy szimpatikusnak tűnik,addig addig beszélgettünk míg nem találkoztunk,most együtt lakunk és várjuk a közös gyermekünket.Próbálkozz minél többnél,írj rá facén ha szimpatikusnak tűnik, hacsak 20-ból 1-nél sikered van lehet,hogy ő lesz életed szerelme.
2020. okt. 28. 06:50
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi a normális választ, 10bol itt 8 ember látod próbál"eltaposni"
2020. okt. 28. 07:24
 15/17 anonim válasza:
Ne vedd magadra. Ez jellemző az ilyen oldalakon..
2020. okt. 28. 18:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Munkahelyen, interneten, buszon, akár piacon, szórakozó helyeken is lehet ismerkedni.
2020. okt. 28. 19:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Bárhol, csak ne hagyd h elutasítson a nő, piócaként tapadj rá és kövesd, ez a siker záloga.
2020. okt. 28. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!