Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37 éves ember hol ismerkedjen, ha nincsenek barátai?
Figyelt kérdés
Nincs lehetőségem mindenki foglalt szinte ahol élek. Neten próbálkozok.2020. okt. 20. 14:37
11/17 A kérdező kommentje:
Normális kérdést tettem fel, de látszik milyen emberek vannak itt akik "temető, meg egyéb bunkó megjegyzéseket írnak, ez a szánalmas, mondjuk ez magyarorszag
☺️
2020. okt. 27. 14:24
12/17 anonim válasza:
Kérdező, látod? Máris írt neked egy meleg férfi. Szerintem használd ki. :D amúgy meg az idősek otthona jó hely, ott sok az özvegy néni.
13/17 anonim válasza:
Ne törődj itt a sok bunkóval,aki gúnyolódik. Én 42 évesen szedtem föl életem szerelmét aki 28 és 120km-el arréb lakott. Próbálkozz mindenhol:munkahely,ismerettségi kör,boltok...stb.Én is így kezdtem a válásom után,nekem se volt senki(barátom,család is kihalt...). Ha valaki szimpatikus beszélgess vele,kezdeményezz beszélgetést facebookon.Én egy országos munkahelyi facebook csoportban láttam meg a barátnőmet.Mindjárt megnéztem az adatlapját,valahogy éreztem,hogy ő nagyon bejön és mi adj isten egyedülálló volt. Ráírtam,hogy szimpatikusnak tűnik,addig addig beszélgettünk míg nem találkoztunk,most együtt lakunk és várjuk a közös gyermekünket.Próbálkozz minél többnél,írj rá facén ha szimpatikusnak tűnik, hacsak 20-ból 1-nél sikered van lehet,hogy ő lesz életed szerelme.
14/17 A kérdező kommentje:
Köszi a normális választ, 10bol itt 8 ember látod próbál"eltaposni"
2020. okt. 28. 07:24
15/17 anonim válasza:
Ne vedd magadra. Ez jellemző az ilyen oldalakon..
16/17 anonim válasza:
Munkahelyen, interneten, buszon, akár piacon, szórakozó helyeken is lehet ismerkedni.
17/17 anonim válasza:
Bárhol, csak ne hagyd h elutasítson a nő, piócaként tapadj rá és kövesd, ez a siker záloga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!