Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiakat mennyire befolyáso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat mennyire befolyásolja párkeresésnél a hajszín? Elképzelhető pl. hogy ugyanaz a nő más hajszínnel taszító számukra, aki egy másikkal vonzó?

Figyelt kérdés
Nem lila-zöld-pink hajakra gondolok természetesen, hanem a szőke-barna-fekete-vörös keretekre.
2020. okt. 19. 20:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Magyarországon az van a köztudatban, hogy a szőke a szép! Mert az általában fiatalít meg olyan ártatlanná tesz. És természetes mivoltában nem lenne gyakori. Ezzel a felfogással viszont nagyon is gyakori lett. Nálam ellenkezőleg sült el a dolog. Úgy voltam vele egyszer kipróbálom én is amit a többség favorizál. Alapból barna vagyok. Sötétebb színeket, illetve a feketét szoktam használni. Szőkén én mintha nem is léteztem volna!Olyan észrevehetetlennek, jelentéktelennek tűntem. Pedig szép színű szőke volt. Az én egyéni véleményem az volt nem rossz, de a sötét valahogy nekem jobb. 4 hónap után visszaváltottam feketére. Egész más így minden. Sokszor észreveszem, hogy megnéznek, tetszem. Ezt csak azért írtam le, mert nálunk a nők 90%-ban világosítanak, meggyőződésük ,hogy az áll jól. Vagy én lennék kivétel?
2020. okt. 20. 12:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Volt erről sok nemzetközi tanulmány is, hogy szexre a szőke nők kellenek a pasiknak (főleg ha buták), de párkapcsolatra a barnák és a feketék.
2020. okt. 20. 12:50
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez az adott férfitól függ. Van, akinek nincsen zsánere semmilyen szinten... és vannak olyan pasik is, igen, akiknek csak egyfajta nő tetszik, mert az ízlése. Nekem is van olyan férfi ismerősöm, akinek csak a szőkék tetszenek, van, akinek csak a kékszeműek, van, akinek csak a hosszú egyenes hajúak.

És itt jön még az is bele a képbe, hogy van, akinek nincs kifejezetten zsánere a hajszínt illetően, de nem tetszik egy adott nőn egy adott hajszín neki, mert szerinte nem áll neki jól. Közben meg más nőn meg tetszik az adott szín.

2020. okt. 20. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!