Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy kapcsolat létrehozásában a nők szerint minden a pasi dolga, ők akkor mit tesznek bele?
A pasi kezdeményezzen, a pasi hivja randira, a pasi irkáljon, a pasi dolga igy a pasi dolga ugy.. a nőé meg? Nagyduzzogva belemenni?
Még ha érdeklődik is a nő és tetszik neki a pasi akkor sem csinál kb semmit. Miért?
Azért, mert ha a nő kezdeményez és nem jön össze, akkor ő egyből prosti lesz a sok idióta szemében.
De ha össze is jön, akkor még az lesz, hogy ez a pasi betegesen fel te ki lesz, mert hát az a nő kezdeményez.
A nő dolga versenyeztetni a lovagokat :)
Kicsit igazságtalan tényleg, amúgy jártam már úgy, hogy belefáradtam h mindig én tepertem, ő meg nem, és abbahagytam az irkálást, a keresését. Aztán 2 hét múlva jött a lebaszás, hogy eltűntem pedig olyan szimpi stb voltam, de ezzel elrontottam mindent. Ami sztem kamu, mert ha egy nőt érdekli komolyan a srác, akkor keresni fogja. Szóval inkább olyanokkal ismerkedj akik nem így viselkednek, valószínűleg őket tényleg érdekled.
31/f
Dehogy nem csinál semmit.
Amúgy te mit csinálsz? Kinyogsz egy mondatot, hogy mikor találkozzunk?
Valamit csak csinál a nő is. Valamit csak tesz bele.
Gondolkodom a listán..
Most majdnem gonosz voltam és a #6 -os hozzászólt ismételtem...
Ez egy több ezer éves hagyomány, hogy a férfi küzd a lány kegyeiért, a lány pedig próbál lehető legszebb lenni, hogy elcsavarja a pasik fejét.
Aztán majd jön a házasság, és királylányból lesz a sárkány. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!