Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találkozhatok zsidó lányokkal?
Figyelt kérdés
Elsőre furcsa kérdés, tudom. De szívesen megismernék zsidó származású, vallású lányt, viszont nyilván nem lehet így odamenni az emberekhez.
Esetleg Pesten létezik ilyesmi hely?
2020. okt. 17. 10:53
1/11 anonim válasza:
A zsinagógában? :) Illetve a zsidó negyedben Budapesten vannak zsidók által üzemeltetett vendéglátó egységek.
2/11 anonim válasza:
Ha te is zsidó lennél és részt vennél vallási programokon, akkor tudnád. Ha nem vagy az, akkor valószínűleg nem kíváncsiak rád a zsidó lányok (már ha a hívőkre gondolsz).
3/11 anonim válasza:
4/11 anonim válasza:
De ahhoz metélt répa kell ám...
5/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
Én negyedrészt az vagyok, de zavarna ha egy férfi csak emiatt akarna megismerni :(
26/N
7/11 anonim válasza:
negyedrészt. .. Jóhogy nem már 30ad részt. Többségében nem vagy zsidó származású, tehát nem te vagy a célszemély.
8/11 anonim válasza:
Ha a 4 nagyszülőmből 1 az volt, akkor az nem olyan kis százalék...
9/11 anonim válasza:
pedig elég kicsi. 25% a 100% negyedrésze.
10/11 anonim válasza:
A zsincsiben.
De a hithu zsido lanyok nem foglalkoznak egy gojjal, kar a gozert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!