Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek, kinek van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek, kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem a neten es par pasi elvárja, hogy első par órától vegyem annyira komolyan, hogy ne beszéljek senki mas pasival, régi ismerőssel stb, mikor még nem is tudjuk, hogy merre vezet a kapcsolat , ha egyáltalán lesz e.

Pár találkát is kevésnek tartok ahhoz, hogy kiírjam a Facebookra , hogy exkluzív kapcsolatban vagyunk, de az ilyen szerint igy lehet csak komolyan venni egymast, hogy minden régi hódolót, ismerőst egyből blokálunk.

Másképp én vagyok a könnyűvérű.

Vélemények ?

2020. okt. 17. 08:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
15%
Igaza van
2020. okt. 17. 08:17
 2/11 anonim ***** válasza:
87%

Szard már le a fejét, eleve azért van a neten, mert arra sem képes, hogy egy nőt élőben megszólítson.

Számára a netes ismerkedés nem érdekesség, vagy poén, hanem abban reménykedik, hogy ott talál majd egy hülyét, aki elnézi a frusztrációját.

3/11 anonim ***** válasza:
78%
Pont ezért mondom minden pasinak azt, hogy nem kell komoly kapcsolat. A fenének kell ez.
 4/11 anonim ***** válasza:
65%
Egyes voltam visszavonom
2020. okt. 17. 08:18
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
Az ilyeneket nyugodtan hanyagold.
2020. okt. 17. 08:47
 6/11 anonim ***** válasza:
85%
Ezt a típust ignoráld. Önbizalomhiányos hogy az ismerkedés szakasza alatt neked kopogtat egy nala jobb jelölt és fél hogy le is cserélnéd!
2020. okt. 17. 09:00
 7/11 anonim ***** válasza:
76%
Zárd le vele. Még kapcsolatban is egészségtelen, hogy meghatározza, hogy kivel beszélhetsz, találkozhatsz.
2020. okt. 17. 10:00
 8/11 anonim ***** válasza:
34%
Valahol igaza van, de a mai netes világ kiöl minden bizalmat az emberekből. A valóságban ugye látjuk a másikat, egy csomó forrásból kapjuk az információt, a jeleket felőle. A netem meg helló, szia, szimpi vagy. Ez így erősen zsákbamacska, felelőtlenség lenne leragadni egynél, akiről 2 hónap után kiderülne hogy zakkant.
2020. okt. 17. 10:14
 9/11 anonim ***** válasza:

Sztm is kevés pár óra és pár tali is.

Én kb 3. hónaptól tudom azt mondani, hogy akkor együtt vagyunk. Facera nem írom ki, egyedül a lakhely van kinn és pár kép. Közös képeket is rakunk ki néha.

A régi hodolokkal amúgy sem beszélek, ha nem lett belőle semmi, exekkel sem. Facen ismerősök, az egyiknek szóltam az idővonalára kiirni, hogy boldog születésnapot.

Viszont vannak férfi barátaim is, akikkel kb 10 éve minimum jóba vagyunk és őket nem fogom ignorálni, találkozunk is. Párom is ismeri őket és én is az ő barátait.

Exekkel való dumalgatás, új bérek nem kellenek. Most új melóhelyem van, jóba vagyok a kollégákkal, de nem járkálunk ősze.

N28

2020. okt. 17. 10:44
 10/11 anonim ***** válasza:

Profi a fickó...

Ha belemégy, akkor megérdemled a sorsod.

2020. okt. 17. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!