Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jo otlet ebben az esetben az egyejszakas kalandok keresese?
Figyelt kérdés
Gyakorlatilag az egesz egyetemi korszakomat komoly kapcsolatban toltottem. Volt ket komoly baratnom 8 even keresztul es kimaradt az egyetemi csajozas. Most vege lett a legutobbinak es tobbek kozt azert mert ugy ereztem nem eltem ki magam. Ezert most arra vagyom hogy tapasztalatot szerezzek, es lefekudjek par novel amig meg nem talalom a leendo felesegem. Viszont nem vagyok egy sztar az szexben, par percnel tovabb legalabbis, ami miatt keves is az onbizalmam. Hulyeseg igy egyaltalan csajozni, kalandozni? Nyugodjak bele hogy nekem keves no jutott?2020. okt. 14. 10:48
1/9 anonim válasza:
Ha a mi véleményünk szerint akarsz nemi életet élni, miért nem írtál ki szavazést?
3/9 anonim válasza:
Inkább örülj, hogy neked legalább jutott nő, van akinek esélye sincs....
4/9 anonim válasza:
Ha te erre vágysz, akkor jó ötlet... ha csak a bizonyitás miatt keresed, akkor nem jó ötlet..
6/9 anonim válasza:
Igen, jó ötlet. És nem is biztos hogy baj van veled. Abból kiindulva hogy azok a legnagyobb csalódások akik hú de jónak tartják magukat, lehet hogy veled nem is olyan rossz.
7/9 anonim válasza:
Akinek ezt itt kell megkérdezni, az ne reméljen nagy sikert.
Ezt csinálni kell. Felszedni a nőt.
8/9 anonim válasza:
Kibicnek semmi se drága. Mondhatunk mi akármit, a végén úgyis az dönt, hogy megtalálod-e a tökeidet, vagy sem.
9/9 anonim válasza:
"Nyugodjak bele hogy nekem keves no jutott?"
Örülj, hogy jutott. Másnak ennyi sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!