Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ez az oka bizonyos férfiak sikertelenségének?
Felnőtt egy debil generáció... Úgy szeretem ezt a szöveget, csak abba nem gondolnak bele azok, akik ezt szajkózzák, hogy ki nevelte őket ilyen debilnek. Csak nem az a nagyszerű, tökéletes előző generáció? Hát ez hogy lehet, ha az a generació ennyire fasza volt? :D
Amúgy nem azért mondom, mert magamra veszem, 32 éves vagyok, nő, két gyerekem van és vállalkozásom, tehát nem vagyok a mamahoteles vénlány, de ez az "életképtelen mai fiatalok" szöveg akkora öngól a mai negyven fölöttiektől, hogy hihetetlen. És észre sem veszik.
Egyébként ilyen semmirevaló lúzer réteg mindig is volt. Csak ja, a komcsi rendszerben minden ilyen utolsó hülyét felvettek valahova, mert muszáj volt. Ma meg nem muszáj, ezért 30 fölött is otthon a gyerekszobában élősködnek a szüleiken és sírnak a gyakorin, mert mára internet is van. Azelőtt csak otthon sírtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!