Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 45 éves férfiként hol kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

45 éves férfiként hol kéne ismerkednem?

Figyelt kérdés
Véget ért egy 10 éves kapcsolatom, akkor barátai társaság által ismerkedtem meg a párommal, abban a helyzetben vagyok hogy nem igen maradtak meg a baráti szálak, és fogalmam sincs merre kéne újból ismerkedni, nagyon élőbe nincs is lehetőségem a lakhelyemen ismerkedni ott nincs nagyon szabad, színgli hölgy. Ötletek?
2020. okt. 8. 17:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Itt is lehet ismerkedni,online játékokban,koncerteken,vagy sportolás közben.
2020. okt. 8. 21:14
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Tinder. Sok korodbeli ferfi van ott.
2020. okt. 8. 22:24
 13/14 anonim ***** válasza:
81%
menj társkeresőre. ha 41 fölöttieket listázol csak ki, akkor nagyobb sikered lesz, mert a legtöbb férfi csak 40-ig jelöl nőket, akkor is ha már elmúlt 40. Szóval ha nem akarsz versenyezni a huszas, harmincas csajokért és hamar akarsz egy komoly kapcsolatot, akkor 41-től felfelé listázass csak, lehet hogy egy frissen elvált szép nő pont most került fel rá, lecsaphatod gyorsan, így megkíméled magad a sok válogatós picsától és a konkurenciától is, amivel még kb 5 évet vesztegetnél el és 50 lennél mire megunnád a magányt és már bárki jó lenne.
2020. okt. 9. 11:00
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Én is már ezen kor körül vagyok és én úgy látom, hogy a 40 év feletti nőkben nagyon sok lett a tesztoszteron. Olyan férfiasnak néznek ki. Ha megfigyeled, akkor a váll és mell résznél megerősödik a csontjuk, az arcuk férfiasan eltorzul, lefittyen mamókásan a szájuknál a bőr. Hát mit mondjak, nem egy nagy nőideál. Én meg ugye férfias nőkkel nem nagyon kívánok lefeküdni, mert férfi dákót sem akarok fogdosni, nincs ingerenciám. És ilyen hormonzavaros nőktől nem igazán akar semmit az ember. Jó ismerkedést kívánok neked!
2020. okt. 12. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!