Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszelgetünk mégsem mozdulnak meg. Meddig huzzam ilyenekkel?
Online ismerkedem.
Elkezdünk chatelni elvagyunk online es ez ugy megy a vegtelensegig is randira már nem hivnak tel szamot nem kernek el.
En meg kezdem unni a celtalan beszelgetest ilyenkor es alig nrzek már fel is mert olyanok fogadnak hogy valaszolt pl neki unalmasak most a hetköznapok es ennyi.ilyenekre neha meselek magamrol de aztan megint hasonloval zarja.szoval egy idö mulva nem tudom mit irjak.
Erre a reakcio hogy megsertödnek. Ha jelzem hogy nem online kapcs t keresek arra sem irnak semmi lenyegeset.
Szoval a legtöbb beszelgetesem kifullad egy idö mulva a masik passzivitasa miatt.
En témàzok tömondatokban valaszolnak aztan még neki all feljebb ha en ezt hanyagolom
Hogy lehet ezt elkerülni?

"tel szamot nem kernek el"
Te miért nem kéred ez az övékét?

Nem gyorsitok semmi.beleunok az ilyen jellegü chatelgetesekbe.
A facet idegennek nem akarom kiadni valahogy meg bemutatni az elet par chat mulva. Csak ha ismerös
Nem mintha a szemelyestöl több lenne sokszor.
Talalkoztam màr netröl az is olyan semmilyen volt valahogy.
Nem is ertem az egészet lassab
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!