Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az,hogyha egy nő laza kapcsolatot keres (hosszú távú, csak 1 partnerrel) akkor egyből lehordják minden rib*ncnak?
Figyelt kérdés
Olyan szokatlan vagy fura dolog ez,hogy szeretném Valakivel megosztani az életem egy részét de korábbi csalódás miatt képtelen vagyok egyelőre komolyabb dologra?2020. okt. 6. 14:20
11/34 anonim válasza:
Én is hasonlóan vagyok vele, mint te, azt leszámítva, hogy én a későbbiekben nem zárkózom el semmitől. De én is kapom az ívet.
12/34 anonim válasza:
Gondolom, attól laza, hogy nincs követelőzés, számonkérés mint a legtöbb kapcsolatban. Én már csak ilyenbe megyek bele. Ha a társadalom szerint szexrabszolgaként kellene élnem, akkor nem érdekel, mit gondolnak.
13/34 anonim válasza:
Mi abban a laza kapcsolat, ha egyikőtöknek sincs senki más, meg nem is dugtok mással?
Vagy a dugáson kívül nem is csináltok más programot? Az meg nem kapcsolat.
14/34 anonim válasza:
#11 vagyok
Igen, #12 jól leírta.
Nem vagyok hajlandó elszámolni egy pasinak minden percemről, pl.
15/34 anonim válasza:
na, ez is a feminácizmus egyik következménye, hogy ilyen nők vannak... Már ők "tartják" a pasikat szexre, és még büszkék is rá. Szégyen.
16/34 anonim válasza:
Inkább legyek femináci, mint jólnevelt kis cseléd.
17/34 anonim válasza:
Szerintem a te felfogásod szégyen. Remélem egy nő sem lesz olyan szerencsétlen, hogy veled akad össze.
18/34 A kérdező kommentje:
15-ös szerintem nem is érted a kérdést. Ha van egy férfi aki ugyan ezt keresi mint Én akkor miért is tartanám Őt a szexre? Ő nem arra "tartana" Engem? Tehát kettőnk örömére jönne létre egy minimális kötöttséggel viszony.
2020. okt. 6. 15:07
19/34 anonim válasza:
Ne is foglalkozz velük, csak irigyek, hogy nekik ennyi sem jut.
20/34 anonim válasza:
" Már ők "tartják" a pasikat szexre, és még büszkék is rá. Szégyen."
Fordítva nem szégyen? Mitől is lenne neked több minden szabad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!