Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy kollégámba, hogyan lépjek túl ezen, ha minden nap találkozunk?
Ha foglalt akkor simán kiábrándulnék belőle.
Flörtöl veled?
Közhely, de: idő...
Nekem heti 2-3x-i találkozás mellett kicsit több mint 1 év kellett. Most sem közömbös még, de már nem vagyok olyan rosszul. Neked így biztos jóval nehezebb, talán több időre is lesz szükséged. Próbálj negatívumokat keresni benne, lebeszélni magad róla. A legnagyobb segítség persze az lenne, ha betoppanna az életedbe valaki, aki erősebb hatással tud lenni rád és akivel be is teljesül a dolog, de ez vagy megtörténik, vagy nem, szerencse kérdése.
Akkor már tuti érzi,hogy nem vagy közömbös.Na ez legyen a szemed előtt,foglalt és még húzza az agyad,ne hagyd,legyél kicsit büszkébb.
Képzeld el,ha te lennél a párja,te mit éreznél?
Amúgy házas vagy csak barátnője van?
Na és neked van valakid? Ez sem mindegy. Sajnos ha minden nap találkoztok, nem fog menni a felejtés. Előbb utóbb el fogsz csábulni valószínűleg.
Sajnos a munkahelyváltál lenne a megoldás. Vagy rászólsz, ne flörtöljön. Legyél bunkó vele.
Nem lehetetlen, nekem táncpartnerem tetszett nagyon egy ideig, el is hívtam randizni, de nemet mondott.
Szóval ha nekem sikerült túllépnem rajta úgy, hogy heti 6-8 órában mellkastól combközépig szoros kontaktban vagyunk standard táncok közben, sőt rumbában pl konkrétan el kell táncolnunk, hogy szerelmesek vagyunk egymásba, akkor neked is sikerülni fog idővel :)
Idő, idő, és egyszer csak megszokod, hogy ott van a közeledben, és nem vált ki belőled semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!