Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy legyen úgy barátnőm ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyen úgy barátnőm ha nem merek leszólítani egy lány sem?

Figyelt kérdés

Rájöttem hogy neten sosem fogok barátnőt találni. Élőben kéne, de nincs annyi önbizalmam hogy leszólítsak egy lányt, úgy sem kellenék neki, és olyan kellemetlen lehet neki is. Meg amúgy sem szoktam látni hozzám hasonló lányt.

Szerintem úgy lenne a legjobb ismerkedni, hogy ismerjük egymást valamiért pl munkahelyen és valamennyire ezáltal már ismerjük egymást, és ha bejövünk egymásnak, akkor könnyebben menne elhívni valahova mint teljesen ismeretlenül.

2020. szept. 30. 19:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem ezzel kell kezdeni. Ha ennyire durva szociális fóbiád van, akkor menjél pszichológushoz, mert más bajok is lesznek ott.
2020. szept. 30. 19:29
 2/3 anonim ***** válasza:
92%
Ahhoz hogy valakit ismerj, először beszélned kell vele. Szóval kigáncsoltad magad. :D
2020. szept. 30. 23:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha az utcán odamèsz egy lányhoz ès leszólítod az szinte soha nem szokott beválni mert a legtöbb nő tolakodásnak,nyomulásnak veszi es vagy nem is válaszol vagy leráz. A legjobb az lenne ha olyam helyen ismerkednèl ahol tudsz úgy beszèlgetèst kezdemènyezni,hogy az nem tűnik nyomulásnak meg zaklatásnak mert van egy közös pont már amiről tudtok. Mint pl.valamilyen csoportos foglalkozás,vagy egy szórakozóhely,bár..stb
2020. okt. 5. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!