Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem lekörözni Dallos Bogi pasiját, ha nem vagyok jóképű, sem gazdag, sem híres?
Azt tudjuk, hogy 400-500 nővel feküdt le. Életem céljaként tűzném ki, hogy lekörözzem azt a paprikajancsit, bármi áron. A prostik is beleszámítanak.
Milyen tippeket, tanácsokat tudnátok adni, hogy minél több nővel lefeküdhessek? Mennyibe kerül amúgy manapság egy (nem büdös, ápolt, legalább átlagos) prosti?
#12:
😂😂😂
Pedig nem lenne rossz, ha azzal a két perccel le lehetne mindent rendezni. Tudod te, hogy mennyit el kér egy jó szakember? 😜
Aki szexért vállal gázkazán cserét, az írjon rám! Egyébként 800 ezer. 😒
Azért nem ér a prosti, mert Puskásra rányomult egy csomó nő, mert celeb. Magától. Csak azért, hogy kapjon egy kis darabot Puskás Petiből, vagy hogy elmondhassa, hogy ő egy hírességgel szexelt. Nem hiszem, hogy Peti bármelyiket is kifizette volna utána, vagy csak nagyon elenyésző része lehetett fizetős lány.
Szerintem ha te 500 prostinak fizetsz hogy csinálja a munkáját pénzért, az nem olyan nagy "elismerés" (amúgy sem elismerés, de ezt most hagyjuk) mintha a saját vonzerőd miatt mozdul rád annyi nő.
Minden nő prostituált, olyan nő még nem született a világon aki ingyen, alanyi jogon adta volna a puncit, csak kinek mi a fizetség.
Van aki el akar büszkélkedni a barátnőinek hogy hírességgel szexelt, van aki meg pénzt akar inkább. De lényegében ugyanaz a kettő.
" alanyi jogon adta volna a puncit, csak kinek mi a fizetség."
Semmi nem jár neked alanyi jogon, hülyegyerek! nem véletlen nincs neked nőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!