Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Talpraesett, elszánt, magabizt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talpraesett, elszánt, magabiztos vagyok, aki tud gondolkodni - ez miért olyan taszító? A legtöbb nő azt mondja, a szociopaták ilyenek, és nem vagyok normális... de miért?

Figyelt kérdés

Kedves, mosolygós, kissé szűkszavú, de barátságos vagyok.

Ismerkedésnél az elején kiderül, hogy nincs munkahelyem (azaz sose volt), és sima magánszemélyként lepusztult lakásokat veszek meg, amiket felújítok, majd eladok.

Persze jön a reakció, hogy: "Mint a kutya vacsorája, ebből nem lehet megélni."

Aztán ha kicsit belemegyünk, hogy 3-at már eladtam, és még 5-öt kinéztem, amit MEGSZERZEK (mert így lesz, tudom), akkor jön a reakció, hogy valamiféle agresszív megszállott szociopata vagyok, aki átveri és kihasználja az embereket!

Aztán ez az a pont, ahol érzem, hogy valami baj van a csajjal (vagy velem), és ebből nem lesz házasság :)

Miért baj, ha valaki tudja intézni a dolgokat?

(Azért is fura, mert a szomszédom egy életképtelen srác, akire egy felmosást se lehet rábízni, ex pizzafutár, munkanélküli, és mindig van barátnője.)

30/F

2020. szept. 30. 14:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

#5ös vagyok

Én is meglepődtem,hogy ennyire le lettem pontozva.

Gondolom nekik az ha egy férfi talpraesett, elszánt, magabiztos, tud gondolkodni biztos taszító.

Vagy szerintük ilyen egy szociopata.

Vagy csak simán ha én is ismeretlenül téged szidni kezdtelek volna az jobb lett volna.:D

2020. szept. 30. 15:41
 12/19 A kérdező kommentje:
"Vagy csak simán ha én is ismeretlenül téged szidni kezdtelek volna az jobb lett volna.:D" - Igen, talán csak be kell állni a tömegbe, akkor is ha az egyértelműen rossz :D
2020. szept. 30. 15:52
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek mind pozitív tulajdonságok, lehet azzal van a gond, ahogy előadod vagy tényleg rosszul választasz. Mondjuk ezek a tulajdonságok bennem is megvannak, szóval akkor én is szociopata vagyok :D
2020. szept. 30. 16:09
 14/19 anonim ***** válasza:
Nekem ez az "agykontroll" / "a titok" hozzáállás nem jön be, ez a "tudom, mert bevonzom magamhoz". Kicsit ijesztő - főleg hogy a hasonló hozzáállású emberek a környezetemben általában tényleg pszichopaták, vagy legalábbis erősen nárcisztikusak, ez meg sok nőnek nem vonzó. A magabiztossággal nincs gond, az arroganciával, a beképzeltséggel meg ezzel a fajta "titok"-hozzáállással inkább van.
2020. szept. 30. 16:47
 15/19 anonim ***** válasza:
62%

Ezért alakult már az őskorban is úgy, hogy a nők gyűjtögették a bogyókat, mert az "biztos", a férfiak meg vadásztak, ami kutya vacsorája, de néha elejtettek 1-1 mamutot is, amiből az egész törzs jól lakott.

Mivel megváltozott a világ és a nők többsége nincs ráutalva a férfira, így kényelmes nekik a független "bármikor kiszállhatok egy kapcsolatból" élet.

Tehát kialakult, hogy a nők nagy többsége magához hasonló mentalitású, 9-től 17-ig robotoló, karriert építő Átlag Józsit keres, aki stabil.

Aki az izgalmas pasikra vágyik és kockázatkereső nő létére az vagy aranyásó (ő neked nem fog kelleni, mert átlátsz rajta, illetve ő is inkább a pénzes balekokra bukik, nem a pénzes rafinált emberekre), vagy valami elég zülött életet élő nő, akivel szintén nem igazán lehet jövőt tervezni, az ilyenek habzsolják hedonistán az életet, jönnek össze négerrel, arabbal, utazzák be a fél világot úgy, hogy ha a pénzük elfogy a puncijuk miatt úgyis kapnak ingyen szállást.

Meg persze a tudatosan családtervező nők, őket valóban megrémíti a vállalkozói szemlélet. Ha MLM-ben utaznál vagy egyéb jutalékos munkát végenél is hasonló lenne a logikájuk. Ők a fix, leinformálható férfiakat keresik akár tudat alatt is, hiszen akinek ugyanaz a munkahelye 5 éve és a bank is ad neki hitelt 20 évre, azzal a nő is elég bátor lesz előre tervezni, mert ha szétmennek is behajtható rajta a gyerektartás meg valószínűleg a szülei, nagyszülei is olyan mentalitásúak, hogy segítenek majd az unoka nevelésben.

2020. szept. 30. 17:30
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha sosem volt munkahelyed, akkor a legelső lakásra és annak a felújítási költségeire miből telt?
2020. szept. 30. 18:11
 17/19 A kérdező kommentje:
15-ös köszönöm! Azt hiszem rájöttem mi a probléma :)
2020. szept. 30. 18:12
 18/19 A kérdező kommentje:

16

Először a saját fürdőszobánk, majd suli után a szomszéd lepusztult nyaralóját (amit el akart adni), azon már volt haszon.

Majd jött még néhány telek-nyaraló (volt haszon, de nem annyi).

Ekkor jött az első lakás, ami 2.3x áron ment el (ekkor már tudtam, hogy wow!) és még 2 lakás... mostmár kicsit hátra lehet dőlni, volna idő barátnőre, meg mennék valami napsütötte tengerpartra nyaralni...

2020. szept. 30. 18:22
 19/19 anonim ***** válasza:

A biztos munkahely, és a biztos megélhetés között a mai napig egyenlőségjelet teszünk. Ennek ellenére méltányolom a hozzád hasonló, kreativitással, ügyeszséggel, és vállalkozó szellemmel megélni tudó embereket. Ezek a tulajdonságaid nem egyenlőek a morális hanyatlással, de valaki számára érthetetlen. Úgy írom mindezt, hogy a munkám jellege teljesen eltér a Tiedétől.

Nem bántó szándékkal jegyzem meg, de kicsit arrogánsnak tűnsz. Azzal, hogy rögtön támadsz, meg a szomszéd srác leszólása önigazolási, önmegerősítési kényszernek tűnik. Nem kell magad mindenkivel elfogadtatnod. Mintha számítana, hogy mit gondol a nagy átlag! Ne foglalkozz ezzel, csak csináld amihez értesz. És gondolj a TB-re, meg a nyugdíjas éveidre, szóval okosan! :-)

2020. okt. 10. 15:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!