Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar nők számára vonzóbb egy külföldi férfi?
Arra volnék kíváncsi, hogy azonos feltételek mellett (pl. hasonlóan jó kinézet, hasonló műveltség és intelligencia) a magyar nők többsége inkább választana-e egy külföldi férfit, mintsem egy magyart.
A külföldi alatt elsősorban nyugat-európait, amerikait és hasonlókat értek, tehát mindenképpen olyat, akiről feltételezhető, hogy talán jobb anyagi helyzettel rendelkezik, mint egy átlag magyar férfi.
Youtube-on lehet találni sok olyan videót, ahol amerikai, brit stb. férfiak például Kelet-Európában próbálkoznak nőket leszólítani az utcán és amint megmondják honnan jöttek, mintha sokkal nagyobb lenne a nők érdeklődése, illetve rengetek olyan komment van, hogyha ezt egy helyi férfi csinálta volna, akkor elküldték volna a francba... Na most persze feltételezzük, hogy a videók nem megrendezettek, mert azért biztos nem mindegyik az. Persze azt sem tartom kizártnak, hogy ez nem kizárólag anyagi okok miatt van, hanem mondjuk van egy természetes kíváncsiság az emberben egy külföldi felé, viszont nem hiszem, hogy mondjuk egy ukrán, vagy egy albán, vagy akármilyen nem túl "fancy" országból származó férfi iránt ugyanakkora érdeklődés lenne, mint egy "nyugati" iránt.
Én ugyan a #8-as vagyok, de válaszolok a #9-esnek feltett kérdésedre, miszerint:
"Aztán ha elmész innen, mivel lesz jobb?"
Az ő saját gondolkodásával ezerszer kompatibilisebb (hozzáillőbb) gondolkodású társadalomban fog érezni, amitől az életminősége sokkal, de sokkal jobb lesz.
Én a jóképű, jótestű, jóhumorú, intelligens, értelmes, nagyfarkú, gazdag, diplomás pasikat szeretem. :)
23/L
Én pedig férfiként inkább egy ukrán/orosz/fehérorosz barátnőt választanék, magyarán, kelet-európait, mert ott még nem annyira mosta át az agyukat a feminizmus. És nem, nem cselédet keresek, hanem családközpontú lányt. Mosni, főzni, takarítani, vasalni én is tudok, nem kell senki, aki ezt helyettem csinálná.
Családcentrikus lányból pedig (sajnos) egye kevesebb van Magyarországon, minden lány csak húzna külföldre, szülni pedig egyáltalán nem akar. Én pedig szeretnék gyereket, lehetőleg nem csak egyet, így nehéz a dolgom az ismerkedésnél.
Kelet-Európában a nők konzervatívabbak, jobban tisztelik a család fogalmát és jobban tartják magukat az úgynevezett hagyományos női szerepekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!