Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bizonyos nők* miért nem képesek igényes adatlapot készíteni tinderen vagy más társkeresőkön? Miért nem igyekeztek jobban, hogy felkeltsétek egy férfi figyelmét?

Figyelt kérdés

Az ember nézelődne, keresgélne a tinderen vagy klasszikus társkeresőn, hátha talál egy adatlapot, ami felvillanyozza, egy profilt, ami felébreszti benne a vadászösztönt, egy nőt, akinél bevethetné magát, akinek elcsavarhatná a fejét... Erre jönnek szembe az egyenprofilok, sablon dumák és klisék.

"Magamról" rész:

"Kávéfüggő vagyok." (Köszi, én is megiszom reggelente egy kávét, de nem ez alkotja a teljes személyiségemet.)

"Harry Potter <3". (Egész mondatokban történő kommunikáció <3.)

"Imádom a szinházat." (Egyszer volt színházban. Rövid i-vel. Tavaly. Mikor egy barinője férje hirtelen hasmenést kapott, és felszabadult egy jegy. Megnézték az Operaház fantomja musicalváltozatát.)

Random Coelho-idézet vagy "Carpe dien!". Esetleg "a mosoly egy olyan görbe vonal, ami egyenesbe hoz mindent!", mellé egy mosolytalan profilfotó.

Ja, igen, profilfotó. Fél óra beállítgatás után "elkapott" "spontán" fotó a Balaton-parton, vagy egy, a helyi menő kávézó teraszán lőtt kép egy lattéval, mert ha valaki beül a helyi felkapott caféba, az érdekes személyiségre vall.

Plusz ott vannak a rejtőzködők: a profilkép egy pupilla közelről fotózva, vagy egy hiperközeli, amin az arc 70%-át kitakarja a nagylencséjű napszemüveg (leánykori nevén napgép vagy bogármaszk). És mellette a figyelmeztetés: ha nincs legalább öt, nagyfelbontású fotód (egész alakos és portré), akkor ne is keresd őt.

Ezek után miért csodálkozik sok nő, hogy csak a mindenkire válogatás nélkül ráíró dickpic-jóskák, kanos incelek és kiéhezett ötvenes, házas pasik találják meg őket?

*A kukacoskodó gyk-s csajok kedvéért: bizonyos nők nem az összes nőt jelenti, csak egy jelentős hányadukat, köszönöm.

2020. szept. 26. 08:55
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
52%
20: Ki van töltve pedig legalább felüknek. Akinek ennyi ember nem elég, azzal elég komoly problémák vannak. Ez is ugyanolyan szar kamu, mint mikor a nők mondják, hogy tinderen a férfiak csak dugni akarnak meg nem tudnak ráírni normálisan a nőkre. Igen, ez nagyjából az egész felhozatal felére igaz. A másik felét meg észre kellene venni és kicsit megerőltetni magát az embernek, aztán máris nem ott tartana, ahol.
2020. szept. 26. 14:32
 22/30 anonim ***** válasza:
#20 aha, tehát hazudozni akarsz. Letagadni a valóságot. Nem tudom kit akarsz hitegetni, de tőlem mondasz amit akarsz, igaz attól még nem lesz.
2020. szept. 26. 14:41
 23/30 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom,hogy az intelligens nő/férfi kitölti az adatlapját.Ha nem teszi az nem azért van mert így is van esélye. Nem társkeresőzöm,de ha azt tenném magam miatt -is- kitölteném. Már csak azért is,h fölöslegesen ne írjon rám senki.
2020. szept. 26. 15:40
 24/30 anonim ***** válasza:

Szerintem meg bizonyos dolgokba te látsz bele túl sokat. Miért feltételezed, hogy aki azt írja, hogy szereti a színházat, az igazából nem is szereti, és csak egyszer volt, akkor is véletlenül? Vagy egy kávézóban ülős fotóról miért kell azt feltételezni, hogy a feltöltője nagyon menőnek és érdekesnek tartja magát a kép miatt?

Ezek szimplán feltételezések a te fejedben, amik lehet, hogy igazak, de lehet, hogy nem. Előítééletek. A saját elképzelt gondolataid alapján ítéled meg az embereket, lehet, hogy nagyon helytelenül, mert semmi köze az igazsághoz.

2020. szept. 26. 16:07
 25/30 anonim ***** válasza:

Tudom, ilyen sosem lesz, de én nem is engedném addig a regisztrációt amíg nem tölt ki minden adatot.

Számtalanszor olvastam,hogy "most nincs időm magamról írni"...hát mégis hogy gondolja?És van olyan aki ezt elhiszi?

2020. szept. 26. 16:31
 26/30 A kérdező kommentje:
"Miért feltételezed, hogy aki azt írja, hogy szereti a színházat, az igazából nem is szereti, és csak egyszer volt, akkor is véletlenül?" A színházasat konkrétan ismerem, megtörtént eset, azóta a színház az élete a hölgynek. A kávézós: szerintem társkeresőn mindenki próbálja "eladni" magát, érdekesnek látszani. Ha viszont kb. annyira futja, hogy a kávézóban lekapom magam, az elég kis energiabefektetés, nem is egyedi...
2020. szept. 26. 16:36
 27/30 anonim ***** válasza:

"Tudom, ilyen sosem lesz, de én nem is engedném addig a regisztrációt amíg nem tölt ki minden adatot."

De minek töltse ki, amikor úgyis telekamuzza az egészet? Én mondjuk régen voltam fent társkeresőn, ott is ki volt írva, hogy "nem iszom, nem dohányzom", aztán mikor elkezdtünk beszélgetni, csak kiderült, hogy azért csak cigizik olykor-olykor.

Na a súlyról meg magasságról nem is beszélve. A férfiak a magasságot kamuzzák be "felfelé", a nők meg a súlyt "lefelé".

Hobbinak meg mindenki beírja a sablon dumákat, kirándulás, mozi, edzés, stb. azzal sem vagy előrébb.

összegezve: úgyis azt hadovál össze a bemutatkozásban, amit csak akar.

2020. szept. 26. 16:44
 28/30 anonim ***** válasza:
27-es, így van. De ha kamuzik, és a beszélgetéseknél, vagy a találkozásnál kiderül az ellenkezője bárminek is, már tanulsz belőle és tudod,hogy nem olyan amilyennek bemutatta magát. Ha viszont semmit se ír, akkor csak a fotó alapján választasz?
2020. szept. 26. 17:06
 29/30 anonim ***** válasza:

28. Írtam, hogy nem járok már társkeresőre, pont ezek miatt. Volt hogy fotó alapján választottam, aztán találkozáskor kiderült hogy kb. 8 évvel korábbi meg 20 kilóval vékonyabb kép volt.

Szóval kép alapján se!

Pláne manapság, amikor telepakolják filterekkel, hogy rájuk se lehet ismerni élőben.

2020. szept. 26. 17:09
 30/30 anonim ***** válasza:

Istenem, ezen nagyon jót nevettem 😂

És örülök hogy elkerülted a buta általánosítást.

2020. szept. 27. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!