Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy egy nő egy férfi belső tulajdonságait nézi leginkább?
Tehát nem baj ha nem néz ki a férfi tökéletesen, inkább a személyisége a lényeg?
Férfiaknak meg a nő kinézete a fontosabb?
csatlakozom 2-eshez.
Újabb marhaság.
Ez nálam csak részben igaz.
Fontos a személyisége, de fontos az is, hogy tudjak hozzá vonzódni, legyen ápolt és igényes.
Nem kell filmsztár arc és testépítő alkat, de legyen olyan külsőre, hogy ne azzal törődjek, hanem azzal, hogy milyen a személyisége.
"Amíg van az ember mellett egy merci vagy bmw meg egy rakat pénz"
Nem-nem, az én párom tényleg Macika, pénz és kocsi nélkül is. Imádom a pocit a szép kerek igényes pocikát, simizni puszilgatni, becézgetni nekem kell a maci poci. Tisztában vagyok vele, ez egy fétis, nekem a férfi, a poci formájánál és méreténél kezdődik. Nem vagyunk egyformák :)
"#okádósemoji"
Semmi baj, már megszoktam, hogy megbotránkoztatom az embereket. Remélem kiheversz és nincs hari :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!