Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen ez a első ruha randira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ez a első ruha randira?

Figyelt kérdés

[link]

Piros táskával és cipővel

2020. szept. 24. 14:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
69%
Szép ruha de kicsit ízlésficamos lenne hozzá piros cipő és táska.
2020. szept. 24. 15:16
 12/23 anonim ***** válasza:
33%

Ahogy 11-es mondja!

A ruha alapjában véve teljesen rendben van, amivel alaposan el lehet szúrni, ha bazári dolgokkal kombinálod.

Például egy nem megfelelő harisnyától, kiegészítőtő, cipőtől könnyen lehet egy igényes, konzervatív ruhából is prolis vagy prostis öltözetet faragni.

2020. szept. 24. 15:19
 13/23 anonim ***** válasza:
74%
Nem szeretem a vékony pántos ruhákat. Egyszerűen csak nem tetszik. Talán mert ez már nem elegáns. Jobb egy vastagabb pántú, többet takaró ruha. Persze jó, ha vonzó akarsz lenni, de eredményesebb, ha ezt sejtelmesen tudod tenni. Inkább a képzeletével vetkőztessen le...
2020. szept. 24. 15:44
 14/23 anonim ***** válasza:
62%
EZ a ruha piros cípővel és táskával amolyan "dugj meg az első randin" szett.
2020. szept. 24. 16:01
 15/23 anonim ***** válasza:
64%

Ha nem rib..ncos egy olyan ruha, aminek a kivágása a mell alsó vonaláig ér, a szoknya hossza meg épp a fenék alá, akkor milyen a rib..ncos?

Nem vagyok egy überkonzervatív nő, sőt, de első randin azért én ennél sokkal kevesebbet mutatnék.

2020. szept. 24. 16:18
 16/23 anonim ***** válasza:
29%

Hát pedig szerintem ez egy tök átlagos nyári ruha.

Komolyan mit mondtok az igazán ribis ruhákra akkor?:D

2020. szept. 24. 16:21
 17/23 anonim ***** válasza:
96%
Már nincs igazán jó idő ehhez a ruhához. Nekem kihívó lenne az első randira. + nem írtad hová mennétek. Ez a ruha 40 fokban viselhető,és nem vennék hozzá pirosat.
2020. szept. 24. 16:26
 18/23 anonim ***** válasza:
97%
Ha nem akarod, hogy a melleidet nézze a szemeid helyett, akkor szerintem kevésbé kivágott ruhát válassz az első alkalomra.
2020. szept. 24. 16:43
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Csorog a nyálam.
2020. szept. 24. 17:20
 20/23 anonim ***** válasza:
35%

Ha eltartót keresel, pont jó lesz.

Ha normális pasit, libancnak néz simán.

2020. szept. 24. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!