Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen lehet párt találni?
Pár hete kezdem el ott próbálkozni. De elég fura lányok vannak fent többségben. Kicsit olyan érzésem van hogy kamu a legtöbb.
Kíváncsiságból átállítottam hogy fiút keresek, hogy megnézzem milyen fiúk vannak. Hát fiú közül sincs valami jó kínálat.... Én nem mondom magam helyesnek, de az ottani fiúkhoz képest sokkal jobb vagyok.
Lehet.
Te megint olyan vagy aki 7/10 nek látja magát a tükörben, a nők szerint meg 2/10 vagy ? 😂
Én 2015 óta csak Tinderen ismerkedem, komoly kapcsolat céljából. Viszonylag jóképű srác vagyok, viszont élőben sosem tudnék odamenni egy idegen lányhoz. A beszélgetés kezdeményezése a legnehezebb az elején számomra, úgymond amikor nulláról kell eladni magad.
A Tinder pont ezt oldja meg. Neten könnyű beszélgetni és ha már találkozol randira valakivel, akkor tudhatod hogy valamennyire tetszel neki + már dumáltatok előtte valamennyit. Onnantól kezdve a randi már könnyű. (Ez nem azt jelenti, hogy mindig sikerül elsőre. De viszonylag hamar, néhány hét-pár hónap alatt tudok barátnőt találni.) Jelenleg tavasz óta vagyok a harmadik komoly kapcsolatomban, amit a Tinderről hoztam össze. Az előző kettő 1,5 és 2 évekig tartott.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!