Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek az alábbiak közül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az alábbiak közül melyik a legnagyobb szívás egy 30 éves férfi esetében?

Figyelt kérdés
Melyik tulajdonság lenne az, amellyel a legnagyobb hátránnyal indulna társkeresésben, a legreménytelenebb lenne társat találnia és fent is tartania azt?

2020. szept. 23. 13:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A 8-ast nem értem miért kellett lepontozni. Én jobb pasi vagyok és valóban minél inkább az általa leírtra érdemes hasonlítani. Pár dologgal már rendelkeztem (magasság, péniszméret), de sok mindenért ugyanúgy meg kell dolgozni, pl a jó munkáért/karrierért, izmokért, vagy a társasági életért (főleg ha valaki alapvetően introvertált ember, mint én is), ha valaki szeretne sikeres lenni a nőknél. Persze lehetne ezt még más dolgokkal árnyalni ezt a listát, de most csak a kérdező által írtaknál maradva.
2020. szept. 23. 15:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha dagadt és kopasz.
2020. szept. 23. 15:24
 13/15 anonim ***** válasza:

Kihagytál kettőt!

Otthon lakik szülővel vagy szülőkkel, és külsőre (mondjuk úgy) nem szép

Otthon lakik szülővel, szülőkkel de k**úrvajól néz ki

2020. szept. 23. 16:33
 14/15 anonim ***** válasza:

A legutolsó, mivel ha antiszociális vagy és társaság kerülő akkor egyáltalán hol, hogyan akarsz bárkivel is találkozni? Eme tulajdonság eleve a randi létrejöttét zárja ki, a nélkül meg nem megy... az összes többi tulajdonság, meg

albérlet: na bumm, van hol laknod, majd laktok közösen ha minden passzol, nem mindenki születik aranykanállal a nyakában;

testmagasság: igen a nők a magas pasikat kedvelik, de az alacsonyabbnak is van párjuk és nem a pénzükkel érik el;

péniszméret: másodlagos, tudd használni, egyébként is amíg nem jutsz el az ágyig addig nem számít;

kopaszodik: akkor vágasd rövidre a hajad, ne félrefésüld;

elhízás: na ez nem genetika, sportolj, s még egészséges is;

gebe: most kövér, vagy gebe? Sportolj.

2020. szept. 23. 16:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha ezek a te jellemzőid, akkor felejtsd el a kérdésedet, mert nem vezet sehová. Inkább a jó tulajdonságaidat szedd össze. Feladat: most azonnal leírni ennyi jó tulajdonságot magadról, ami egyedi benned, ami értékes benned. Ezekre koncentrálj. Sokféle ember van, sokféle nő van, a nők között is vannak, akik kb. ennyire elégedettek önmagukkal.
2020. szept. 24. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!