Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet szerintetek a problém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet szerintetek a probléma, miért nem jön össze nekem egy párkapcsolat, mikor annyi embernek meg igen?

Figyelt kérdés
Teljesen átlagos vagyok, kevés barátom van, nehezen oldódok fel, de akkor egész értelmes tudok lenni. Tideren, akár itt, mindig próbálkozom de sehogy nem jön össze, tinderen egy matchem sincs kb, itt meg elhal a beszélgetés, máshol nem nagyon van lehetőségem. Élőben ismerkedni meg halott ügy ugyebár. Miért van az hogy mások meg boldogan élnek együtt, vagy lazán szereznek bármikor partnert?

2020. szept. 23. 09:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

#10 Már bocs, de ha nemigen jársz társaságba, akkor mégis mit teszel?

Azon lenne a lényeg, hogy ismerkedj..

2020. szept. 23. 10:03
 12/21 A kérdező kommentje:
Nehezen ismerkedek, nehezen találok nekem megfelelő társaságot.
2020. szept. 23. 10:14
 13/21 anonim ***** válasza:
#12 Ha ennyire válogatós vagy a társaságban, akkor minek irigykedni másokra? Mások talán nem válogatnak ennyire, bárhol ismerkednek.
2020. szept. 23. 10:19
 14/21 anonim ***** válasza:
79%

Ne haragudj, kérdező, de nekem nőként visszataszító a hozzáállásod. Csak a kifogásokat keresed, hogy miért nem megy, ahelyett, hogy azt néznéd, mit tehetnél azért, hogy menjen.

Tudom, milyen olyan embernek lenni, aki nagy társaságban nehezen oldódik fel, nehezen találja a helyét mások között, jódarabig nem is jött össze semmiféle párkapcsolat, mégsem nyafogtam azon, hogy én szegény...

Sürgősen változtatnod kéne a hozzáállásodon. Nem baj, ha sosem leszel baromi szociális, és nagy társaság sem kell, de szociális interakció nélkül nem fogsz párt találni. Nem kell buliba járnod, de milyen hobbijaid vannak, mik érdekelnek? Facebookon van egy csomó tematikus csoport, ahova be lehet lépni, résztvenni az ottani beszélgetésekben, és ott spontán beszélgetni emberekkel. És akkor mentsvárnak ott van az internet személytelensége, nem feszengsz, mint élőben, stb. Egy barátom most úgy talált magának társat, hogy ki akar menni külföldre, ezért nyelvgyakorlás céljából felregisztrált egy levelezőtárs-kereső oldalra, és elkezdett beszélgetni egy magyar csajjal.

Én a párommal egy kis társasjátékklubban ismerkedtem meg, ahova egy barátommal mentem le. Nem voltak sokan, de a barátomon kívül senkit nem ismertem. A sráccal spontán kezdtünk beszélgetni, mert a társaságban szóba került egy téma, amihez történetesen elég jól értek, és kiderült, hogy ez egy nagy közös pont köztünk. Pedig aztán ő sem a társaság közepe, és jópár beszélgetésnek el kellett telnie, mire feloldódtunk egymás társaságában.

Azért van az, hogy mi boldogan élünk, mert nem a kifogásokat kerestük, miért nem tudunk ismerkedni, és nem begubóztunk sértetten a saját kis elefánttornyukba, pedig megtehettük volna... És hajlandóak voltunk megismerkedni új emberekkel.

A legtöbb barátomat is interneten ismertem meg amúgy, mert élőben elég kevesekkel találkoztam, akikkel egy hullámhosszon voltunk. Csak ott is ki kell lépni a tinder-badoo párosokból, és nekiállni spontán ismerkedni virtuálisan...

2020. szept. 23. 10:34
 15/21 anonim ***** válasza:
54%

Ezt a sablon választ...

Te is pontosan leírtad minek köszönheted a párod: a szerencsének és a véletlennek.

A társaságba járás, a nagy baráti/haveri kör nem garancia semmire.

Nekem 22 évesen lett először csajom, és azóta sem, pedig minden hétvégén megyünk valahova haverokkal, rengeteg ismerősöm, barátom van, de mégsincs senki akivel összejönnék. Ez rohadtul nem ettől függ...

Szerencse kell hozzá kizárólag, hogy két olyan ember akik összeillenek találkozzanak is. Erre pedig igen kevés esély van azért. Persze aki csak dugópajtit keres, vagy minden mindegy alapon keres barátot/barátnőt magának, annak sokkal könnyebben összejöhet a dolog.

2020. szept. 23. 11:01
 16/21 anonim ***** válasza:
77%
De hogy az istenben talál meg a szerencse és a véletlen, ha nem mész sehova? :D
2020. szept. 23. 11:06
 17/21 A kérdező kommentje:

Az a baj hogyha megyek, akkor sem talál. #14-es története meg kb 1 az 1000-hez esélyű, főleg hogy volt közös téma, meg gondolom kinéztek valahogy.

Indokolatlanul igazságtalan a párválasztás.

2020. szept. 23. 13:47
 18/21 anonim ***** válasza:
23%
Írtam hogy megyek mindenfelé mégsincs sikerem semmilyen téren. A kérdező is mehetne ide oda nem valószínű hogy hirtelen nagy csajozógép válna belőle.
2020. szept. 23. 14:01
 19/21 anonim ***** válasza:
41%

"mikor annyi embernek meg igen"

Itt a hiba, ezt a maszlagot etted meg kiskanallal a nyugati mediabol.

Sokkal kevesebb embernek "jon ossze", mint amennyire elsonek gondolnad. Kinaban kb. 40 millio ferfi tengodik no nelkul, Indiaban is partizmillio.

Tehat ez a "mindenkinek osszejott, csak nekem nem", teves diagnozis.

Az emberiseg egyetemes tortenelmet attekintve, genetikai vizsgalatok alapjan, viszont kiderul, hogy minden ma elo embernek haromszor annyi noi felmenoje van, mint ferfi. Nagyjabol annyi fiu mint lany szuletett mindigis, tehat 3-bol 2 ferfinek "nem jott ossze". Tehat ilyen szempontbol a tobbseghez tartozol :)

36F incel

2020. szept. 23. 15:01
 20/21 anonim ***** válasza:

#15 Szerintem nagy butaság, amiket írsz..

Itt senki sem mondja, hogy garancia van arra, hogy párt talál, és 100%, hogy sikerülni fog.. viszont azt ki lehet jelenteni, hogy aki nem próbálkozik, annak meg garantált a veszteség.

Az a baj, hogy amíg nem látod át teljesen a SAJÁT problémádat, addig nem is lehet segíteni. Te azt mondod társaságba jársz és mégsem sikerül, ez azt is jelentheti, hogy másféle probléma áll fenn nálad, lehet, hogy te nem vagy aszociális, mint a kérdező, de talán valami más ellenszenves tulajdonságoddal taszítod a csajokat.

Senkinek sincs univerzális receptje arra, hogyan kell társat keresni, lényegében ez a te személyes, egyéni helyzetedtől függ...

2020. szept. 25. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!