Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem nagyon megy nekem ez az élőben leszólításos ismerkedés dolog?
1/
Azon már évek óta túl vagyok,7 éve nincs barátnőm.
2/
Kicsit elveszik az embernek az önbizalmát,mert volt már mikor próbáltam de vagy nemet kaptam vagy a sok téves jel után hát én nem ismerkedem így szöveget pl.Jó van olyan ismerősöm aki sunáig bemagyarázza magát egy nap leszólít akár 20 csajt is.
2/
Amúgy az is jó kérdés mire lennének vevők a nők,tudom régen így ismerkedtek mikor nem volt még net de az valahogy más volt mint a mai világban.
Ez a Pua egy erőltetett f..ág,már !
Mindenki fel van tunningolva,és rárontasz valakire,aki az utadba kerül,azzal a céllal,hofy ha törik,ha szakad most te felszeded ezr a nőt.Marhaság.Az ilyen nyomulás visszataszító.Kivülről nagyon mű,és erőltetett.Nem beszélve arról,hogy ha közben nem is jön be a személyisége,akkor egy kalap xart ért az egész.
Én ettől inkább mérsékeltebb stílusban kezdeményeznék.
Ne akarj mindjárt egy konkrét nőt megszerezni.Egyáltalán ne is legyen olyan gondolatod,hogy most ezt ,vagy azt a nőt meg kell kapni mindenáron.
Inkább probálj meg úgy közelíteni,mintha csak beszélgetni akarnál.Spontán.Sokszor lesz is alkalmad,mert az emberek szeretnek dumálni.És jol is fogod érezni magad,ha nincs rajtad kényszer.Ez pedig a másik is érzékeli.Ebből lehet valami,ha akarod,vagy ha a másik is akarja.
F
7/
Nekem van egy ilyen csajozás oktatós puás ismerősöm több igent kap mint nemet és pedig csak random megy oda csajokhoz vagy idősebb nőkhöz is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!