Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha valaki 23 éves koráig nem tudott "összeszedni" egy nőt sem akkor már inkább csak az előnytelenebb kinézetű nőknél lehet esélye?
Figyelt kérdés
2020. szept. 18. 22:26
11/18 anonim válasza:
Szerintem ez nem azonos múlik, hogy hány éves vagy. Nem a megfelelő csajoknál próbálkozol.
12/18 Gymnospermatophyta válasza:
Tudnám honnét szeditek ezeket a baromságokat.
13/18 anonim válasza:
Es akkor mi van ha Agnarr vagy? Teged ismerni kene itt? Xd bohoc
14/18 anonim válasza:
Még náluk sem. Ázalék 6 gyerekes alkeszoknál talán ha van házad meg eltartod. De kb ennyi az opció.
15/18 anonim válasza:
Már késő. Ha nem tudod elfogadni akkor menj obiba kötélért!
16/18 anonim válasza:
23 éves korodig nem volt még egyetlen nőd sem? :) Ez tényleg gond lehet a jövődre nézve.
17/18 anonim válasza:
16, na és? Nekem meg a harmincas éveim elejéig nem volt egyetlen pasim sem. Aztán 30 felett elindultam, kiéltem magam, most pedig boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban élek.
Egyrészt ez nem egy verseny, másrészt soha nem késő, nincs rá semmi szabály hogy ha valaki nem tizenévesen kezdi akkor már soha nem lesz senkije.
18/18 anonim válasza:
17: semmi komoly, csak meg akartam nyugtatni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!