Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a férfi szerintetek bunkón nyilvánult meg?
Adott egy férfi meg egy diplomás nő. A férfiról randizgatás közben derül ki, hogy nincs diplomája. A nő erre udvariasan, de határozottan közli, hogy nincs jövőjük, mert nincsenek egy színvonalon műveltségileg meg anyagi kilátásilag sem.
Erre a pasas vigyorogva közli, hogy akkor lemond a fizetése feléről, kidobálja a könyvtára háromnegyedét, és ezután ő is musicalekre jár, csak hogy egy szinten lehessen a nővel "műveltségileg" (és itt az ujjaival idézőjelet formázva mutatja a műveltséget!).
Én nyomtam rád egy zöldet... lehet, hogy sokan úgy értelmezték hogy te gondolod így hogy nem elég jó egy diploma nélküli pasi...?? Vagy nem tudom, mi lehetett a gond.
Hát, nem minden felhasználó jeleskedik az olvasott szövegértésben sajnos, velem is volt már hogy totálisan félreértették amit írtam. :)
De igen, úgy tűnik elég nagy az egyetértés itt. :D
A nő volt tahó, tipikus ostoba sznob. A pasi reakciója szimpi, a humorérzéke mindenképp ott van :D
32N (diplomás)
A nő is bunkó volt, nem azért, mert diplomás pasit akar, hanem ahogy előadta. Viszont azért a pasi is bunkó volt.
#16:
A válaszban nincs semmi humorérzék, csak sértődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!