Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bekövettem Instán a férfit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bekövettem Instán a férfit, aki teszik, és ő nem csak hogy elfogadta, de vissza is követett. Ez jó jel?

Figyelt kérdés
Annyi a sztori igazából, hogy lassan másfél éve ismerjük egymást, párszor találkoztunk, beszélgettünk, de semmi arra utaló jel nem volt, hogy egy párkapcsolat irányába mozdulnánk el. Inkább csak az ismerkedés, barátkozás szintjén vagyunk most is, egy kedves imserősnek mondanám, aki viszont nekem nagyon tetszik, és én szívesen lépnék vele akár tovább is a későbbiekben. Sokat gondolkodtam, mi segíthet előrelendíteni a kapcsolatunkat, és talán az, ha követem Instagramon? Mert így tudni fogja, hogy érdekel, és hogy nem szeretném "elveszíteni"? Meg is tettem, és ő vissza is követett. Ebből ő vajon rájött, hogy tetszik nekem? Vagy mit gondolhat? Most azonban igazából nem változott semmi, ami aggaszt. Várhatom, hogy esetleg rámír majd valamikor, vagy ez még így is kevés?
2020. szept. 18. 10:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A semminél több, ne hidd azért, hogy akar is.
2020. szept. 18. 10:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Jesszusom ez a generáció.. Az instás követés semmit nem jelent. Semmit.
2020. szept. 18. 10:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem jelent. Jobb lenne, ha letörölnéd insta fiókodat és a való világban élnél.
2020. szept. 18. 11:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Visszajelölt ahogy azt a meglévő másik x száz embert akik szintén ismerősei. Ne az insta jelekből akarj már előrébb jutni, hanem a személyes találkozások során.
2020. szept. 18. 11:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szóval, visszakövetett egy oldalon, aminek az a lényege, hogy a hülyék követgessék egymást...

Igen, szerintem biztos, hogy emiatt holnap meg is kéri a kezed.

2020. szept. 18. 11:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj... Én ismert embereket is szoktam bekövetni és van, aki viszonozza is a követést. Nem, nem töröltek ki azóta sem. Igaz nem is beszéltem velük soha.
2020. szept. 18. 12:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Jaj bekövettem ,ő bekövetett. Oszt akkor mivan?? En meg sztárokat követek és vissza és akkor mindegyiktől akarok valamit vagy mi?? De szánalmas
2020. szept. 18. 12:17
 8/9 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Nem akarok ünneprontó lenni, de ritka az olyan csaj, akit egy pasi nem követ VISSZA :D
2020. szept. 18. 16:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Irj neki egy uzenetet!!!!
2020. szept. 18. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!