Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen akinek még nincs tapasztalata ismerkedésben, veszett ügy?
1# Én se vagyok Hollywoodi színész, mégis volt barátnőm
Hiba a mátrixban :D
De egyébként igen, fejleszd magad, sokat számít
Az a baj, hogy ez a "fejleszd magad" szöveg sok esetben falra hányt borső.
Úgy gondolom, a lúzer srácok kb. 90%-a sosem lesz sikeres. Szegénységben, gondokkal telve fognak meghalni. Kb. 10% lesz az, aki tényleg oda teszi magát, és sokra viszi.
23 eves vagy konyorgom..... nem 90..... iszonyat fiatal vagy. Nem tudom ki irogatja ki ezeket a kerdeseket, hogy 18-22-23 evesen el van kesve de most ezt mindegyikuknek irom 😅😅😅😅😅
Baromi fiatal vagy... semmivel nem vagy elkesve. Nem kell tapasztalat hozza, csak szedd rendbe magad (ha kell) kivul belul, eskezdj ismerkedni :)
Az öcsémnek 26 évesen lett először barátnője. Előtte még csak szórakozni sem járt, szóval nem ismerkedett. Igazi otthon ülős, gépezős kocka. A munkahelyén ismerkedett meg egy lánnyal, azóta is együtt vannak, van egy kisfiuk is.
Szóval még ne írd le a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!