Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális dolog, hogy egy felnőtt férfi azért nem ismerkedik a nőkkel, mert a szüleivel lakik?
Figyelt kérdés
2020. szept. 15. 15:05
11/19 anonim válasza:
Elég zavaró, ha egy csavo 30 evesen még a szuleivel él
12/19 anonim válasza:
11: Nézőpont kérdése. És ha nem ő él a szüleivel, hanem a szülei vele? Jaah, hogy az más? Miért is?
14/19 anonim válasza:
Így van, szerintem sokat elvesz a férfiasságából.
15/19 anonim válasza:
Ha nem ismernék 2 ilyen pasit én is azt mondanám,hogy jogos.
Mind a két pasi faluban lakik, 80as években épűlt 2 szintes minimum 4 szobás házban az egyiknél van modern nyári konyha is ( igazából étkezővel egybe főzőfülke, kisebb fürdőszoba), ház teljesen alápincézve.... szóval buli korszakunkban sokat lógtunk náluk mert az emelet a pince vagy a nyárikonyha olyan volt mint egy külön lakás.
Picit elkanyarodtam, mind 2 srác hordja fel a lányokat szinte úgy hogy a szülőkkel kb köszönés erejéig találkozik, mert a pasinak külön emelete van. Itt viszont az autó a kulcs szó, falura azért kocsival kell hozni vinni a lányokat, mert a buszmegálló egy kirakat.
16/19 anonim válasza:
Szerintem az autó mindenhol alap
17/19 anonim válasza:
16: Nekem pl. nincs és igen nagy valószínűséggel nem is lesz.
18/19 anonim válasza:
17 akkor majd elviszi a lányt előled mellőled valaki,aki kényelmet tud adni neki,el tudnak menni nyaralni kirándúlni,programokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!