Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ok, ami miatt azt gondolod, hogy egyáltalán nem tetszel a nőknek? Külső okok miatt? Tudsz változtatni ezen (hízás/fogyás, bőröd rendben van-e, ápoltság, stb.)? Vagy belső okok miatt (gátlásosság, félénkség, visszahúzódó, intrpvertált természet)? Vagy anyagi félelmek, otthoni helyzet miatt? Az emberi szeretetet nem lehet pótolni mással, legalábbis szerintem, így a jelen helyzetből kell kihozni a legtöbbet. Társkeresőn próbálkoztál már? Jársz társaságba barátokkal?
2020. szept. 15. 15:19
Keress neked megfelelő hobbit. Azon belül járj társaságba. Ott nagyobb százalékkal fogsz olyan hölgyekkel, lányokkal találkozni, akikkel egy az érdeklődésed.
2020. szept. 15. 15:22
Ha már utálod a nőket akkor az már az a szint ahol nincs is szükséged barátnőre és jobb is ez így mert rajta vezetned le a frusztraltsagodat az eddigi sikertelenség miatt.
2020. szept. 15. 15:30
4/11 A kérdező kommentje:
1#. Nem tudom. Ezt kapom meg hogy nem tetszem.
3#. Lehet hogy igazad van. De igazából nem lesz ilyen mert soha senkim sem lesz így hála istennek bántani sem tudom a kudarcaim miatt. Rég meg kellett volna már inkább halnom. Mi a faronak éljek így magányosan a világban? És akármit akárhogyan csináltam tényleg soha sem tetszettem senkinek. És az a legrosszabb hogy ez sohasem fog változni
Tartsál kutyát! Az feltétel nélkül fog rajongani érted, ha jol tartod. Nagyon sokat teszik ezt. Tudod, a könnyebb ut.
2020. szept. 15. 15:56
6/11 A kérdező kommentje:
Van kutyám nem segít sokat. Ő nem azt a fajta szeretetet adja amire szükségem van
Semmivel sem tudod pótolni, s elnyomni is csak ideig-óráig. Az ember biológiailag társas lénynek van programozva.
Szóval barátom akármennyi is a kudarc ha megállsz akkor ott maradsz, ha továbbmész célba érsz. Persze lesz még pár pofáraesés, de a Himaláját sem lehet megmászni ha megállsz félúton és senki sem mondja az alpinistáknak hogy könnyed vasárnapi séta lesz.
2020. szept. 15. 16:21
Küldjél képet mert ha a belsodrol nem is tudunk így ismeretlenbe semmit mondani de a külsöröl mondható véleményt és ha tudok ötleteket is hogy min kéne változtatni.
2020. szept. 15. 16:22
Jah, küldjél képet, így nem sok segítség vagyunk...
2020. szept. 15. 16:23
Nos először is kösz a képet. Mondhatok itt véleményt vagy csak privátban?
2020. szept. 15. 16:36
Kapcsolódó kérdések: