Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok sexynek tartanátok ha egy pasi idegen szavakat használna a beszédében? "Ah, mon chér, bocsánat, hogy késtem, nagyon busy afternoonom volt..." Feltételeznétek hogy külföldi pasi, és az bejövős lenne?
Figyelt kérdés
2020. szept. 13. 12:01
11/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem tartom szexinek. Főleg, hogy 2 fajta idegen nyelvet keveri a pasi...,ha magyar akkor beszéljen is magyarul.
Baráti társaságban ezt elviselem, de amúgy meg gáz. Főleg, ha randin kezd el így beszélni...
12/14 anonim válasza:
Én a sima szlenget sem szeretem, pl Ómájgád mit csinált, hát ez tiszta Lol, Fákk!
13/14 Sunshinedoll válasza:
Nem. Én is beszélek három nyelven és tudom őket külön használni :)
14/14 anonim válasza:
Ezen nagyon felröhögtem XD
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!