Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok sexynek tartanátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok sexynek tartanátok ha egy pasi idegen szavakat használna a beszédében? "Ah, mon chér, bocsánat, hogy késtem, nagyon busy afternoonom volt..." Feltételeznétek hogy külföldi pasi, és az bejövős lenne?

Figyelt kérdés

2020. szept. 13. 12:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem tartom szexinek. Főleg, hogy 2 fajta idegen nyelvet keveri a pasi...,ha magyar akkor beszéljen is magyarul.

Baráti társaságban ezt elviselem, de amúgy meg gáz. Főleg, ha randin kezd el így beszélni...

2020. szept. 13. 12:49
 12/14 anonim ***** válasza:
88%
Én a sima szlenget sem szeretem, pl Ómájgád mit csinált, hát ez tiszta Lol, Fákk!
2020. szept. 13. 12:58
 13/14 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Nem. Én is beszélek három nyelven és tudom őket külön használni :)
2020. szept. 13. 18:26
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezen nagyon felröhögtem XD

23/L

2020. szept. 13. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!