Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miért csináljátok ezt?
"azért már bocsi' de ne legyél magadtól annyira elszállva hogy azt várd egyből odavágtázik a szőke herceg fehér lovon"
Nyugi, utső, kérdező akkor is inkább a lovat választaná, nem téged.
Úgy sem fog tetszeni amit írok és le is pontozhatod.... De ha valóban olyan "gyönyörű" Lennél, ahogy mondják, akkor nem csak szex kapcsolatra kellenél a többségnek.
Tudod... Mondani bármit lehet... Valószínűleg átlagos vagy, vagy még annyi sem, csak nem akarnak igazat mondani a te ismerőseid és inkább mondják hogy gyönyörű vagy. A sok képmutató bagázs, te meg el is hiszed. Fő a magabiztosság....
Ha valóban olyan jó és gyönyörű lennél, akkor nem csak szex kapcsolatra kellenél a fiúknak, hanem mint egy barátnő. De te tudod mit hiszel el, a tények mást mutatnak. Sajnálom.
Ahh,szoval jo lenne,ha azok akarnák azt,és úgy,ahogy te elképzeled!
És ha ez nem úgy van,akkor irgumburgum,hogy képzelik!!!
Irj a nők jogaiért szervezetnek,hogy ugyanmár szóljanak rá a tinderre,mert xy miss universe kisasszonynak gondjai akadtak az ismerkedéssel,ugyanis a pasik nem jól viselkednek,akik meg jól,azok nem jók máshogy.Tehet sehogyse jó senki sem!
Legyél türelemmel, és ne használd a tindert!
Komolyaaan, olyan mintha egy pasi panaszkodna a kocsisoron, hogy egy nő sem akar komoly kapcsolatot...
Én is gyönyörű vagyok, csak annyi különbséggel, hogy már elkeltem 😁
Gondolkozz inkább el a valóságon, hogy vajon hol a hiba benned, miért csak dugni akarnak veled
26-os: Egyáltalán nem erről van szó, kifigurázod a mondandómat.
27-es és 28-as: 1 éve lett vége egy 6 éves kapcsolatomnak. Tudom, hogy hol van bennem a hiba: nem akarok szülni, legalábbis az elkövetkezendő 10 évben biztosan nem és a karrieremre fókuszálok, ami sokaknak visszatetsző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!