Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti miért vagytok buták és miért nem jönnétek össze biztonsági őrrel (haverom)? PAnaszkodik is, igen jól keres 28 évesen 340 nettó (keleti részen, vidéken ez kimagasló ), heti 5 nap, napi 10 óra fegyveres őrzés és nem kell a nőknek mert csak őr.
Tipikus hiba, hogy amikor egy pasinak nem jön össze a kapcsolat mert egyszerűen alkalmatlan rá, nincsenek szociális, kommunikációs készségei, IQ-ban (de inkább) EQ-ban gyenge,vagy úgy kezeli a nőket mint egy 3 lyukas automata-síkosítórendszeres szuperfejlett szexbabát, túl magas elvárásai vannak de cserébe se a külsejével, se a belsejével nem tud mit adni, akkor ahelyett hogy felelősséget vállalna az életéért, elkezdene önfejleszteni, magában keresné a hibákat elsősorban, és megpróbálna minél pozitívabb irányba változni, ahelyett leveszi a válláról a felelősséget és a pszichológiai terhet... "nem kellek a nőknek mert kicsi a farkam/ nincs pénzem/ csak egy xy (foglalkozás) vagyok/ nincs kockahasam/ csak 178 cm vagyok és mindenki tudja hogy a minimum 180/ olyan átlagos vagyok/ busszal járok/..., még bőven tudnám folytatni a sort. Rengeteg olyan kifogás, ami egyszerűen nem igaz, már csak akkor is látod ha körülnézel az utcán, vagy az ismerősi körödben.
Miért nem jut soha, senkinek nem eszébe hogy "nem kellek a nőknek mert érzelmi analfabéta/ alkalmazkodásra képtelen/ éretlen/ önállótlan/ túl anyagias/ komplexusos vagyok"?
Olyan nagyon nem volt sikeres a fejlesztés, ha jól csinálod, egy-két év bőven elég. És közben is lehet ismerkedni.
Ha meg a srác nem tud ismerkedni és nem szex után dobják mindig akkor a farkának ehhez semmi köze.
16: Én a saját példámon keresztül tudom csak megítélni. Külsőre felszedtem 30 kilót amiben egy jó adag izom is van, mert szinte kórosan vékony voltam. Lediplomáztam, szeretem az állásom, van megbízható baráti köröm, viccesnek és jófejnek tartanak legtöbben. Női barátaim is voltak/vannak, de sajna csak barátok. Régen negatív voltam, ma már általában pozitív hangulatom van, és nem görcsölök a barátnő témán, igazából teljesen nyugodt vagyok a helyzetemmel.
Ha mindez "nem sok önfejlesztés", akkor passzolom.
Ha valóban nyugodt vagy a helyzeteddel, akkor jó. De te nem vagy nyugodt, az eddigi megszólalásaidból ez látszik.
Pszichológusnál jártál?
Ha mindez "nem sok önfejlesztés", akkor passzolom
Lehet az a nőknek a nagy önfejlesztés, hogy nyersz a genetikai (szépen öregszel, jól sármosodsz) vagy a valós pénzügyi lottón.
Én nem nyerem a genetikai lottón nőként és ez szívás. Nálam a diéta, sport alap. Ez nem is önfejlesztés, és ettől sem vagyok igazán karcsú vagy különösebben szép. Csak önmagamhoz képest nézek ki jól, de ez elég.Tanulni a tudás öröméért tanultam, nem azért hogy gazdag és sikeres legyek, de megélek önállóan. A lelki nyavalyáimat igyekeztem megoldani (családi tragédiák, molesztálás, lelki bántalmazás) és nem szégyelltem pszichológushoz járni ezzel. Rengeteget olvastam egész életemben, minden témában. Számomra ez a legnagyobb önfejlesztés, valamint a hobbijaim, amik nem csak örömet okoznak hanem a személyiségemet is kifejezem általuk.
Ezért nem félek attól, hogy esetleg egyedül maradok, mert eljutottam arra a szintre, hogy jól érzem magam a saját társaságomban is, és amúgy az emberek is többnyire jól érzik magukat velem. Nem kell görcsölni, mert az emberi értékeidet nem az mutatja meg, mit gondol rólad a másik nem. Szeretek önmagam lenni és senkivel sem cserélnék.
És egy férfiben is hasonlót keresek. Találkoztam már ilyennel, de mind foglalt volt, egyszer talán függetlenben is lesz alkalmam megismerni ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!